Altarsoft PDF Reader 1.2

Az Altarsoft PDF Reader egy egyszerűen használható kifejezetten PDF fájlok megnyitására, megtekintésére, olvasására alkalmas program. Ez a Free alkalmazás támogatja a több oldalas dokumentumokat, kinagyíthatóak vele adott részletek. Opcionálisan néhány fontosabb PDF fájl szerkesztési lehetőséget is biztosít, feliratozni lehet vele, konvertálni képből PDF formátumra ( JPG To PDF ).

Egy igazán hasznos könnyű használhatóságot biztosító PDF fájl kezelő alkalmazás az Altarsoft PDF Reader. A szoftver az adott formátum megtekintésre és az azon történő alapvető szerkesztési feladatok ellátására lett megtervezve.

Az Altarsoft PDF Reader letöltése után egy gyors telepítési folyamat kezdődik ahol opcionálisan ikont is létre lehet hozni az asztalon. Így az alkalmazás könnyebben érhető el, illetve indítható.

Az első futtatás alkalmával egy könnyen navigálható felhasználói felület fogad, ahol a megtekintésre vagy szerkesztésre szánt PDF fájlt több módszerrel is meg lehet a számára adni, vagy betallózod, vagy egyszerűen a felületére lehet húzni.

Az Altarsoft PDF Reader PDF fájlok esetén több igen hasznos funkciót biztosít. A program kifejezetten ideális választás, hogy azt rugalmas formában meg lehessen tekinteni, itt adott részletekre rá lehet nagyítani, támogatja a több oldalas dokumentumokat is.

A szoftver nem csak a szóban forgó formátum megtekintésére használható fel, hanem azon egyszerűbb szerkesztési feladatokat is el lehet látni. Az Altarsoft PDF Reader támogatja, hogy a betallózott PDF fájlt feliratozhasd, vagy korábban elkészített logókat helyezz el rajta. Feliratozás esetén szabadon konfigurálható, hogy milyen betűcsalád legyen, szín, méret, illetve elhelyezkedés. Értelemszerűen logók esetén is azonos opciókat biztosít.

Az alkalmazás konvertálásra is ideális, itt igaz viszonylag behatároltak a lehetőségei. Itt képből tud PDF fájlt készíteni.

PDF kezelő alkalmazás még a PDFill PDF Tools, ami konvertálásra, dokumentumok olvasására használható. Ha inkább a kérdéses fájlkiterjesztés megtekintésére keresel egy célalkalmazást, akkor SumatraPDF nevű programot érdemes választani. Az utóbbi ingyenes és létezik belőle hordozható változat is.

Az Altarsoft PDF Reader egy ingyenes, PDF fájl kezelő mindenes segédalkalmazás, ami az azok megtekintésére, konvertálására, illetve egyszerűbb szerkesztési feladatokhoz lett megtervezve.

Altarsoft PDF Reader

Altarsoft PDF Reader összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Altarsoft PDF Reader
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDFreactor 9.1.9797.12017-10-01 PDFreactor 9.1.9797.1 (0)
  A PDFreactor egy professzionális PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. Az alkalmazással PDF fájlokat nyithatsz meg, megtekintheted […]
 • Free PDF Reader 1.1.32016-08-16 Free PDF Reader 1.1.3 (0)
  A Free PDF Reader segítségével rugalmas formában nyithatod meg a PDF kiterjesztéssel bíró fájljaidat, olvasás céljából. A szoftver […]
 • PDFill PDF Tools 12.0 Build 42016-10-29 PDFill PDF Tools 12.0 Build 4 (0)
  A PDFill PDF Tools egy rengeteg hasznos funkciót biztosító PDF kezelő program. Vele a megnyitott dokumentumot meg lehet tekinteni, […]
 • PDF-XChange Viewer 2.5 Build 318.12016-10-04 PDF-XChange Viewer 2.5 Build 318.1 (0)
  A PDF-XChange Viewer egy PDF dokumentumok megnyitására, megtekintésükre és az azokon történő alapvető szerkesztésükre alkalmas […]
 • PDF Architect 4.0.09.254502015-11-15 PDF Architect 4.0.09.25450 (0)
  A PDF Architect egy minden igényt kielégítő dokumentum mindenes szoftver. A PDF-ek olvasásán felül azok fejlett szerkesztését is […]