WinLock 8.3.1

A WinLock egy korszerű, átfogó Biztonsági programcsomag, amivel a Windows-hoz való hozzáférés korlátolható szinte a végtelenségig. A szülői felügyeleti szolgáltatást is támogató szoftver Magyar nyelvű, ebből adódóan a program egyszerűen használható. Többek között vele letiltható a Registry hozzáférés, a gyorsbillentyűk használata, a feladatkezelő, CMD futtatás, indítópult elérés, illetve a jelszóváltás lehetősége. Meghajtó elrejtő funkcióval.

Itt egy különleges rendszereszköz, amit biztonsági megközelítésből tudsz hasznosítani abból a célból, hogy a számítógépedhez csak korlátolt módban tudjon hozzáférni az a felhasználó aki erre nem jogosult. A WinLock nevű alkalmazás szülői felügyeleti szolgáltatásként is használható, működik.

A WinLock letöltése után a szoftvert egy általános lépéssorozat követésével lehet telepíteni, az első pillanattól a szoftver Magyar nyelven használható. Az első indítása után egy adott feladatkör szerint rendszerezett kezelőfelületen végezhető el a szükséges beállítások, érhetőek el azok a funkciók, amik a legjellemzőbb Windows funkció, feladat tiltási listán szerepelni szokott.

WinLock funkciók, felhasználhatósága:

A WinLock nevű alkalmazás felhasználhatósági köre igen tág, a használatával nem csak hogy biztonságosabban használható a számítógéped, hanem meg tudod akadályozni, hogy a Windows legfontosabb konfigurációs szerveihez csak olyan felhasználók tudjanak hozzáférni akik erre jogosultak.

A WinLock nevű szoftverrel szinte bármi letiltható, illetve korlátozható az ahhoz való hozzáférés. Ilyen a feladatkezelő, az indítópult, Regedit, gyorsbillentyűs funkciók, CMD futtatás, Start menü, tálca hozzáférés korlátozása, meghajtók elrejtése, adott weboldalak betöltődésének a megakadályozása, vagy meghatározott webes címek korlátolt szinten való elérése.

WinLock és a biztonság…

A WinLock annak az érdekében, hogy garantálja a biztonságot, a beállításait egy jelszóval lehet levédeni, néhány fontosabb funkcióját akár időzítve is futtatni lehet. Azzal ellentétben, hogy a szoftver kereskedelmi termék felfedezhetőek benne olyan funkciók, amit eddig egyetlen hasonló szoftver esetén nem, vagy részlegesen lehetett csak igénybe venni. Az alkalmazás felhasználhatósági körének csak a kipróbálójának a fantáziája szabhat gátat.

Részben szülői felügyeleti szolgáltatás funkciót kínál még a Hosts File Editor, mint tűzfal, illetve víruskereső szoftver a BullGuard Internet Security. Alkalmazásokhoz való hozzáférés korlátozást a Time Boss megoldása biztosít.

A WinLock nevű, Magyar nyelven használható alkalmazással teljes mértékben korlátozni tudod a számítógépedhez, azon belül a Windows funkciókhoz való hozzáférést, a szoftver által biztosított szülői felügyeleti opciókat jelszóval lehet levédeni.

WinLock

WinLock Összefoglaló:

 • Szülői felügyelet program
 • Windows funkciókhoz való hozzáférés korlátozás
 • Meghajtók elrejtéséhez
 • jelszó védelem
 • egyszerű használat
 • Regedit, Start menü hozzáférés korlátozás
 • helyi meghajtók elrejtése
 • időzíthető funkciók
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal
WinLock Letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
WinLock
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Fort Firewall 3.3.52021-03-25 Fort Firewall 3.3.5 (0)
  A Fort Firewall egy ingyenes tűzfal program Windows rendszerre amivel különleges szűrőket, kizárásokat, illetve engedélyező listákat […]
 • Time Boss Pro 3.32.0032021-03-21 Time Boss Pro 3.32.003 (1)
  A Time Boss Pro segítségével korlátozni tudod a számítógéphez való hozzáférési kísérleteket ezzel a szülői felügyeleti […]
 • Time Boss 3.32.0032021-02-26 Time Boss 3.32.003 (0)
  A Time Boss széleskörűen felhasználható szülői felügyeleti szolgáltatásokat biztosító Professzionális program. Vele korlátozni tudod […]
 • IObit Unlocker 1.2.22021-02-08 IObit Unlocker 1.2.2 (0)
  Az IObit Unlocker segítségével a Windows által védett fájlokat tudjuk törölni. Igen egyszerű a használata, adott esetben hasznos tud […]
 • simplewall (Wfp Tool) 3.2.42020-09-05 simplewall (Wfp Tool) 3.2.4 (0)
  A simplewall (Wfp Tool) egy rendkívül kis méretű, egyszerűen használható tűzfal program Windows-ra. Az alábbi Free alkalmazás […]