BlueLife Hosts Editor 1.2

A BlueLife Hosts Editor egy megbízható, telepítés nélkül használható Host fájl szerkesztő program. A szoftver megoldásával a lehető legegyszerűbben tudsz hozzáférni az operációs rendszer ezen jellegű szolgáltatásához, majd azt szerkeszteni lehet. Szülői felügyelet programként is használható. A Magyar nyelvű szoftver Free alkalmazásként futtatható.

A Windows Host fájljának szerkesztésére több módszer is létezik, ezen a területen speciális blokkolási lehetőségekhez lehet hozzáférni, ahol szinte bármilyen webes IP tartomány, vagy akár Domain cím tehető elérhetetlenné, ez akár szülői felügyeleti feladatokhoz is jól jöhet. A BlueLife Hosts Editor a Windows beépített ezen jellegű funkciójának a helyettesítésére használható fel.

A BlueLife Hosts Editor letöltése után a szoftvert nem kell telepíteni, csak a letöltött tömörített fájlt kell kicsomagolni. Az indítását követően egy Magyar nyelvű, könnyen kezelhető felületen adhatod meg a számára azokat a blokkolásra szánt tartalmakat amiért beszerezted.

A BlueLife Hosts Editor használata nagyon egyszerű. Az indulását követően a szoftver automatikusan megnyitja a Host fájlt majd azt nem csak tartalmilag lehet megtekinteni, hanem azt azonnal szerkesztheted, a meglévőket törölheted, újakat adhatsz hozzá. Ha esetleg egyéni konfigurációt állítottál össze, azt el lehet menteni, majd később vissza is tölthető. A tényleges használatba vétele előtt elmentheted az eredeti konfigurációt, ez az opció akkor lehet hasznos ha egy rosszul sikerült beállításról szeretnél biztonsági mentést készíteni.

A BlueLife Hosts Editor egyik legnagyobb előnye, hogy az alkalmazást nem kell telepíteni, a lementett fájlokat fel lehet másolni egy cserélhető adathordozóra, arról is futtatható több gépen is.

Az alkalmazással megnyitható az a mappa ahol eredetileg megtalálható ez a fájl, az integrációs szolgáltatásának köszönhetően két módszert is igénybe vehetsz.

Hasonló Host fájl szerkesztő funkciót a Windows 10 Manager nevű alkalmazás biztosít, igaz az alábbi program csak Windows 10 rendszereken vehető igénybe.

A BlueLife Hosts Editor egy teljesen ingyenesen használható haladó ismeretekkel bíró számítógép tulajdonosok számára kifejlesztett Host fájl szerkesztő, konfiguráló program. Lehetőség van vele biztonsági mentéseket is készíteni ezekről a fájlokról. Magyar nyelvű.

BlueLife Hosts Editor

BlueLife Hosts Editor Összefoglaló:

 • Host fájl szerkesztő program
 • nem kell telepíteni
 • menthető beállítások
 • ha fontos egyszerűen vissza lehet állítani az alapértelmezett állapotot
 • akár szülői felügyeleti szolgáltatásokhoz
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BlueLife Hosts Editor
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Hosts File Editor 1.5.102020-03-30 Hosts File Editor 1.5.10 (0)
  A Hosts File Editor egy telepítést nem igénylő Host fájl szerkesztő szoftver, ami több speciális konfigurációt biztosít. Az alábbi […]
 • Optimizer 13.42022-05-15 Optimizer 13.4 (0)
  Az Optimizer egy rendszer hangoló, Windows konfiguráló program, amivel akár karbantartási feladatokat is el lehet végezni. Az alábbi […]
 • AIMP Skin Editor 5.02 Build 12322022-04-12 AIMP Skin Editor 5.02 Build 1232 (0)
  Az AIMP Skin Editor a népszerű multimédiás lejátszóhoz tervezett téma szerkesztő program, amivel modern, látványos kinézettel bíró […]
 • Icecream Video Editor 2.702022-03-31 Icecream Video Editor 2.70 (0)
  Az Icecream Video Editor egy teljesen ingyenes, Magyar nyelven használható, rengeteg korszerű videó szerkesztő funkciót tartalmazó […]
 • Subtitle Edit 3.6.52022-03-20 Subtitle Edit 3.6.5 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]