Windows gyorsításhoz, illetve mappák titkosításához használható a Windows 11 Manager karbantartója

A karbantartási, illetve konfigurálási munkafolyamatokhoz használható szoftverrel Windows 11 operációs rendszert futtatók tudnak a fontosabb funkciókhoz hozzáférni. A Windows 11 Manager privát fájlokhoz az azok titkosításhoz is használható. Gyorsabbá tehető a számítógép a fölösleges fájlok eltávolításához kipróbálható eszközök használata esetén.

Profi funkciókkal tervezett karbantartó szoftver amivel gyorsabb Windows futtathatóságot biztosít akkor ha egy eredményes programmal szeretnék a Windows 11 operációs rendszert optimalizálni.

Számos hatékony funkciót biztosít amivel a Windows használatakor felhalmozódott fájlokat lehet felkutatni, illetve törölni. A Windows 11 Manager a fájlkezelő, az asztal, a start menü, indítópult, helyi menü tulajdonságainak a definiáláshoz szükséges beállítás menüpontok állnak rendelkezésre.

A szoftverrel titkosíthatóak a bizalmas tartalmaink ami a privát adatokkal eltárolt fájlok nyomainak a nem megfelelő jogosultsággal való olvasása egyéni módszerrel integrálták.

Rendszer visszaállítási pontok létrehozásához is eredményes

A már más alternatív eljárással nem helyreállítható Windows problémák felkutatásához, diagnosztizáláshoz, illetve az azok kijavításukhoz hatékony, ahol akár rendszer visszaállítási pontokat lehet létrehozni, illetve ami a használónak lényeges, a számítógép paramétereinek megtekintéséhez szoftver, illetve hardver információkat készít. A Karbantartó, Windows konfiguráló program a Windows 11 Manager innen szerezhető be.

Windows 11 Manager – karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows gyorsításhoz, illetve mappák titkosításához használható a Windows 11 Manager karbantartója
Szerző
Leírás
Helyi menü konfiguráló, merevlemez tisztító, víruskereső eszközökkel használható profi szoftver Windows 11 rendszerre a Windows 11 Manager.

Kapcsolódó szoftverek