Blog

WAV, OGG, FLAC, AAC fájlok vágása, illetve konvertálása a Free Audio Editorral

Konvertálhatsz, vagy akár vághatod a zenei tartalmaidat ezzel a Windows rendszeren használható multimédiás szerkesztő eszközzel ami minőségi zenei fájlokat tud készíteni. WAV, OGG, FLAC, AAC fájl formátumokat is felfedezhetünk a szoftver támogatottsági listáján. Ha ezekkel a fájl formátumokkal szeretnél dolgozni a Free Audio Editor egy megfelelő alkalmazás ehhez.

A program használata igen egyszerű, csak installálni kell, majd betallózni azt a tartalmat amit szerkeszteni kell, azt csak rá kell húzni, illetve betallózható a szoftver felületén található fájlkezelőjével, ahol a szoftver azt azonosítja a szerkesztéshez. Nagyobb zenei kollekciókkal rendelkezők számára az ID3 Tag szerkesztőjét is lehet használni ahol a szokásos információkat lehet hozzáfűzni, ez a kategorizálásához lehet plusz funkció.

Zenei fájlok vágásához beépített médialejátszó…

A Free Audio Editor is tartalmaz egy zene lejátszót amivel a tartalom vágása, kezelése sokkal egyszerűbb, azzal hatékonyabban, illetve gyorsabban lehet kiválasztani a kivágandó részletet. A videó szerkesztő programokhoz megszokott funkció navigációs eszközök található meg a felhasználói felületen az időpont kiválasztásához, illetve a multimédiás fájlok közötti navigációhoz integrálták a szolgáltatásaihoz.

A zenei fájlok vágását igénylő beállítások néhány perc alatt elvégezhetőek, itt konfigurálható, hogy a végeredményt milyen formátumban szeretnénk megkapni, tehát a konvertálás is az indító felületen beállítható, a kezelt Kodek formátumok kiválaszthatóak. A Free Audio Editor innen szerezhető be.

Free Audio Editor – zene szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
WAV, OGG, FLAC, AAC fájlok vágása, illetve konvertálása a Free Audio Editorral
Szerző
Leírás
Konvertáláshoz, illetve zenei fájlok vágására is használható a Free Audio Editor

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá