Vov Screen Recorder: MKV, FLV, MOV, AVI formátumokat támogató videó felvevő szoftver

A videó felvevő szoftver rengeteg népszerű videó formátumban tud felvételeket készíteni azokról a mozzanatokról amiket aktuálisan elvégzel. A Vov Screen Recorder azért tekinthető ígéretes megoldásnak mivel nagyon egyszerű a használata amellett hogy megfelelő végeredményt kapunk.

A videó felvételeket támogató képlopó szoftver mellett előnyös, illetve hátrányos tulajdonságokat is fel lehet hozni. Előny, hogy a vetélytársaival ellentétben sokkal egyszerűbb a használata, gyorsbillentyűs parancsokkal irányítható, illetve az alapvető eszközkészletekkel rendelkező felhasználói felület. A Vov Screen Recorder hátránya a viszonylag rossz minőségű felvétel amire csak a megvásárolt változat tud eredményt nyújtani. Szintén nem valami pozitív jellemzője hogy csak teljes képernyős módban tud felvételt készíteni, természetesen ez nem gond ha pont erre van szükség. A multimédiás szoftver a végeredményt közvetlenül az asztalon tárolja el így az könnyebben kezelhető. A kapott MKV, FLV, MOV, AVI fájlokat ha szükséges tovább lehet szerkeszteni, vágható, konvertálható. Ehhez viszont egy külön alkalmazásra lesz szükség. A Vov Screen Recorder aktuális verziója innen érhető el. Próbaverziós kiadás, csak Angol nyelven áll rendelkezésre.

Vov Screen Recorder – Videó felvevő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Vov Screen Recorder: MKV, FLV, MOV, AVI formátumokat támogató videó felvevő szoftver
Szerző
Leírás
Több formátumban is rögzíteni tudó videó felvevő szoftver: Vov Screen Recorder:

Kapcsolódó szoftverek