Videó szerkesztőt is használhatunk a Honeycam videó felvevőjével

Kényelmes, rengeteg újdonságot biztosító videó felvevő szoftver amivel azonnal szerkeszteni is lehet a felvett videót. A Honeycam megoldásával akár YouTube videók megosztásához támogatott tulajdonságokkal készíthető el a multimédiás tartalom.

A szoftver azoknak javasolt videó felvevő szoftver akik gyakran szoktak készíteni videó felvételeket Windows rendszeren, ahhoz egyszerű funkcionalitással, illetve a legjobb minőség létrehozásához szükséges kiegészítővel létrehozott szoftverre tartanak igényt.

A szoftver használatával egy videó szerkesztő funkció is rendelkezésre áll amivel több olyan paraméter módosítható a filmen amivel azonnal a kívánt tulajdonságokkal kapjuk meg a tartalmat, nem kell módosítani, így kevesebb időt igényel, hogy azt fel tudjuk használni.

Effektet is hozzá tudunk rendelni a videókhoz

A Honeycam a tartalmak átalakításához tartalmaz videó vágót, effektezést, minőség definiálásához konfigurációkat. A módosítás választható módszerrel lehetséges, kezdők számára is profi kiegészítő, illetve a több funkcióra igényt tartó felhasználó is a elvártak szerint módosíthatja a multimédiás tartalmat, a beépített médialejátszóval az esetleges korrekciókhoz van lehetőség.

A szoftver ingyenesen nem támogat minden funkciót, arra való hogy ki tudjuk próbálni, hogy megfelelő e arra a feladatra amiért letöltöttük. A Honeycam aktuális kiadása innen szerezhető be.

Honeycam – videó rögzítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videó szerkesztőt is használhatunk a Honeycam videó felvevőjével
Szerző
Leírás
Videó szerkesztőt is használhat a Honeycam képfelvevő alkalmazás kipróbálója ami egy univerzális megoldás hogy bármilyen feladathoz futtathassuk.

Kapcsolódó szoftverek