Honeycam 3.39.23343

A Honeycam nevű programmal GIF, WebP formátumban lehet létrehozni olyan multimédiás tevékenységekről felvett animációkat ami szinte bármilyen feladat lehet. A videó felvevő animáció szerkesztő szoftverrel játékok, bemutatók és egyéb Windows rendszeren elvégzett feladatok esetén használható. A YouTube videóként lehet a végeredményt megtekinteni.

Egyszerű használhatóság, kiváló funkciók mondhatóak el a Honeycam videó felvevő megoldásáról amivel GIF, WebP formátumban lehet létrehozni a tartalmakat azokat szerkesztjük, illetve meg lehet osztani.

A Honeycam letöltése, illetve az installálása után egy felhasználóbarát felülettel létrehozott indítópulton lehet kiválasztani a menüpontokat, illetve hogy mire szeretnénk használni. A korábban létrehozott projekt módosítása, illetve videó felvételek készítése a szoftver által ismert formátumban.

A Honeycam a legoptimálisabb minőségben képes videó felvételeket készíteni ahol azt Windows rendszeren lehet, manuálisan választható ki hogy mely területről szeretnénk videó kimenetben létrehozni azt. A szoftver rengeteg beállítással rendelkezik ahol a minőség, a felhasználásához szükséges terület, illetve az egyéb paraméterei választható ki.

Videó szerkesztő funkciót is biztosít a Honeycam videó felvevő

A videó felvételek készítésekor egy projekt formában lehet azt szerkeszteni ahol a videó hosszát, az arra jellemző képkockák számát módosíthatjuk, illetve feliratokat helyezhetünk el a videón a feladathoz szükséges tulajdonságokkal. A GIF tartalom effekt animációkkal is feldobható amik között több előre létrehozott beállítás is rendelkezésre áll, egyszerűben választható ki az az Effekt amit használni szeretnénk.

A multimédiás program bemeneti formátumként MP4, WEBM formátumokat lehet betallózni, a végeredmény GIF, APNG, WebP, MP4, WebM Kodek paraméterekkel tárolható el, azt fel lehet tölteni a YouTube videó megosztóra azért hogy az bárki számára elérhető formában tudják lejátszani.

A Honeycam videófelvevő médialejátszója kényelmesebb, egyszerűbb utólagos szerkesztési feladatokhoz támogatja a kipróbálók számára hogy azokat a módosításokat el lehessen azok végezni ami a tartalom kívánt paraméterei szerinti módosításokhoz szükséges. Videó felvevő program a Streamlabs OBS, illetve a Bandicam nevű alkalmazás, ha rendszeres használatra kerestünk egy szoftvert.

A Honeycam egy videó felvevő, szerkesztő alkalmazás amivel effektekkel és profi módosítási kiegészítőkkel lehet akár megosztás céljából létrehozni multimédiás tartalmakat.

Honeycam

Honeycam Összefoglaló:

 • videó felvevő program
 • videó szerkesztő funkció
 • egyszerű használat
 • ismert kodek formátumban tud videókat létrehozni
 • felirat támogatás
 • médialejátszó a tartalmak módosításához
 • Effektek támogatása
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.bandisoft.com/honeycam/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Honeycam
Platform
Windows
Teljes ár
USD 26,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Camtasia Studio 2020.0.4.313712021-06-09 Camtasia Studio 2020.0.4.31371 (7)
  A Camtasia Studio egy képernyő felvevő program, ami videó felvételek formájában vethető be. Screenshotok esetén képes a webkamerák […]
 • GOM Cam 2.0.24.32021-06-08 GOM Cam 2.0.24.3 (0)
  A GOM Cam egy prémium megoldás, profi webkamera alkalmazás. Sokkal felhasználóbarátabb megközelítésből lehet a videotelefonálási […]
 • Bandicam 5.1.1.18372021-06-01 Bandicam 5.1.1.1837 (7)
  A Bandicam videó felvevő, Screenshots készítő alkalmazás amivel az asztali tevékenységed rögzíthető. Kipróbálni elsősorban játék […]
 • Streamlabs OBS 1.0.72021-04-06 Streamlabs OBS 1.0.7 (0)
  A Streamlabs OBS egy videó felvevő, képlopó szoftver amivel Stream formában lehet a géppel felvett videó tartalmakat megosztani. A […]
 • ActivePresenter 8.3.22021-01-26 ActivePresenter 8.3.2 (0)
  Az ActivePresenter egy professzionális képlopó alkalmazás amivel a szóban forgó feladat végrehajtásához szükséges funkciók széles […]