Tweaking.com – Windows Repair Portable 4.0.6

A Tweaking.com – Windows Repair Portable Windows javítási feladatok ellátására használható hordozható szoftver. Többek között tartalmaz ikon kezelőt, registry pucoló funkciót, böngésző javító lehetőségeket. Free alkalmazás.

Rengeteg olyan rendellenes működést tapasztalhatunk a számítógép mindennapi használata során amiről azt gondolhatjuk, hogy csak az újratelepítés segíthet. Mielőtt ajtóstól rontanál a házba, adj egy esélyt ennek a karbantartó szoftvernek a Tweaking.com – Windows Repair Portable megoldásának ami képes számos ismert, jellemző problémára megoldást kínálni. Megkísérli kijavítani az internetes csatlakozási problémákat, Proxy, illetve hibásan konfigurált böngésző beállításokat, a regisztrációs adatbázis érvénytelen bejegyzéseit, továbbá el tudja távolítani azokat az ikonokat amik nem mutatnak sehová. A Tweaking.com – Windows Repair Portable különlegessége hogy nem kell telepíteni csak futtatni kell így nem szemeteli tovább a regisztrációs adatbázist. A szoftver nem képes minden hibát elhárítani, de a legjellemzőbbeket megkísérli megszüntetni, illetve az érvénytelen konfigurációkat orvosolni.

A Tweaking.com – Windows Repair Portable a népszerű Windows javító alkalmazás telepítést nem igénylő kiadása, ami több hasznos funkciót is biztosít. Karbantartási feladatokhoz is. 

 Tweaking.com - Windows Repair Portable pillanatkép

Tweaking.com – Windows Repair Portable Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Tweaking.com - Windows Repair Portable
Platform
Windows / XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Tweaking.com – Windows Repair 4.0.62017-09-20 Tweaking.com – Windows Repair 4.0.6 (0)
  A Tweaking.com - Windows Repair Windows javító program amivel az operációs rendszer legjellemzőbben felmerülő hibáit lehet […]
 • TweakPower 0,040 Beta2017-09-23 TweakPower 0,040 Beta (0)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb […]
 • WinUtilities Professional Edition 14.62017-05-16 WinUtilities Professional Edition 14.6 (0)
  A WinUtilities Professional Edition multifunkciós karbantartó szoftver amivel javíthatóak a Windows legjellemzőbben […]
 • Windows Repair Toolbox Portable 2.0.0.12017-09-17 Windows Repair Toolbox Portable 2.0.0.1 (0)
  A Windows Repair Toolbox Portable egy telepítést nem igénylő különleges program, amivel számos ma népszerűnek tekinthető […]
 • Registry Repair 5.0.1.822016-07-26 Registry Repair 5.0.1.82 (0)
  A Registry Repair segítségével kijavíthatóak a regisztrációs adatbázis hibái, gyorsabbá és megbízhatóbbá tehető a […]