Tweaking.com – Windows Repair 3.1.3

A Tweaking.com – Windows Repair Windows javító program amivel az operációs rendszer legjellemzőbben felmerülő hibáit lehet kijavítani néhány egyszerű lépésben. Több futtatási lehetőséget is biztosít. Biztosít registry kezelőt, illetve böngésző gyorsítót, konfigurálót.

A számítógép használata során rengeteg olyan rendellenes működés tapasztalható, amire megoldást egy átlagos felhasználó igen nehezen, vagy egyáltalán nem talál. Igaz nem képes minden létező rendellenes működést orvosolni az alábbi program, de a legtöbb ismert hibajelenséget megkísérli megszüntetni. Megkísérli helyreállítani a hibás tűzfal konfigurációt, registry bejegyzéseket, Internet Explorer helytelen konfigurációt, érvénytelen ikonokat, proxy beállításokat, illetve a Windows Update szolgáltatást is helyreállítja ha azzal probléma merül fel. A Tweaking.com – Windows Repair letölthető installálást nem igénylő változatban is.

 Tweaking.com - Windows Repair pillanatkép

Tweaking.com – Windows Repair Összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Tweaking.com - Windows Repair
Platform
Windows / XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek