TreeSize Free 4.4.2.514

A TreeSize Free nevű szoftver segítségével egyszerűen és gyorsan tudsz arról meggyőződni, hogy mi foglalja a legtöbb helyet a merevlemezen. Ezeket a jelentéseket felhasználva akár helyet is fel tudsz szabadítani. Free alkalmazásként használható.

Ha kis méretű a számítógéped merevlemeze, helyet szeretnél felszabadítani, de nem tudod, hogy mely fájlok igénylik a legtöbb tárhelyet, ennek kiderítésére használhatod a TreeSize Free nevű programot, ami néhány perc alatt nyújt erről pontos információkat.

A szoftver, vagyis a TreeSize Free hordozható változatban is elérhető ami rugalmasabban vethető be a merevlemezen található fájlokhoz szükséges feladataira.

Az alkalmazás letöltése után szinte azonnal használható állapotba tehető a telepítési lépések követésével, aminek a végeztével külön a felhasználó döntheti el, hogy mely meghajtókat szeretnéd vele ellenőrizni. A TreeSize Free egy áttekinthető, akár több elgondolás szerint is csoportosítható jelentést biztosít a számítógépen található fájlok méretéről, ezt több mértékegység szerint is meg tudja jeleníteni. Ezt külön mappákra lebontva is megteszi. Természetesen a program külön szűrők használatát is lehetővé teszi, ahol adott tartalmakat nem vesz figyelembe az elemzés során.

A jelentéseket akár ki lehet nyomtatni, ami később lehet hasznos, amikor a fölösleges, nagy méretű fájlok kiválasztásához kell.

A szoftver egyetlen hátrányos tulajdonsága, hogy Magyar nyelven nem használható, természetesen ez nem akkora probléma mivel az egyes menüpontok, illetve az applikáció elrendezése áttekinthető, rugalmasan navigálható.

Igaz a TreeSize Free megoldásától léteznek alaposabb alternatívák, de ha fontos a gyors eredmények biztosítása és az ingyenesség, dönthetsz mellette is.

Helyette használhatod még a DiskBoss nevű programot, vagy a HDGraph megoldását, ami a jelentéseket sokkal látványosabban, grafikus módon tudja megjeleníteni. Természetesen ezek is teljesen ingyenesen vehetőek igénybe.

A TreeSize Free egy szabadon felhasználható merevlemez elemző szoftver, amivel átlátható képet kaphatsz arról, hogy mi mennyi helyet foglal el a merevlemezen. Ez hatalmas segítség tud lenni, hogy helyet tudj felszabadítani, ki tudd választani azokat a fájlokat, amik sok helyet foglalnak.

TreeSize Free

TreeSize Free összefoglaló:

 • Merevlemez elemző program
 • megtudhatod mi foglalja a legtöbb helyet
 • szűrők támogatása
 • rendszerezhető jelentések
 • hordozható változatban is elérhető
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.jam-software.com/treesize_free/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TreeSize Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TreeSize Free Portable 4.4.2.5142020-06-06 TreeSize Free Portable 4.4.2.514 (0)
  A TreeSize Free Portable egy speciális merevlemez elemző alkalmazás, amivel pillanatok alatt fényt deríthetsz arra, hogy mi foglalja […]
 • MeinPlatz 6.012020-05-05 MeinPlatz 6.01 (0)
  A MeinPlatz egy nagyon egyszerűen használható fájlkezelő, HDD elemző program, amivel megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a […]
 • Glary Disk Explorer 5.14.1.572015-05-02 Glary Disk Explorer 5.14.1.57 (0)
  A Glary Disk Explorer egy fejlett fájlkezelő alkalmazás amivel megtudhatod, hogy mi mennyi helyet foglal el a merevlemezeden. Ez a […]
 • Xinorbis 8.1.132019-06-09 Xinorbis 8.1.13 (0)
  Az Xinorbis egy különleges HDD/merevlemez analizáló eszköz, amivel pillanatok alatt megtudhatod, hogy mi foglalja a legtöbb helyet a […]
 • UltraSearch 2.20.4872018-11-17 UltraSearch 2.20.487 (0)
  Az UltraSearch egy speciális fájlkezelő alkalmazás amivel néhány lépésben kutathatsz fel olyan fájlokat, amiket eddig csak nehezen […]