Internet

Torrent File Editor 0.3.2

A Torrent File Editor egy telepítés nélkül használható Torrent fájl készítő program, amivel akár privát jellegű tartalmakat is összeállíthatsz. Az alábbi Free alkalmazást nagyon egyszerű használni, Magyar nyelven is tud.

Mivel ma már egyre többször válik szükségessé, hogy saját fájlokat osszunk meg másokkal, az egyik legnépszerűbb módszer erre a Torrent fájlformátum, igénnyé válhat, hogy saját Torrent fájlt tudjunk készíteni. Erre rengeteg ingyenes, illetve prémium alkalmazás érhető el, ilyen többek között a Torrent File Editor megoldása is.

A Torrent File Editor letöltése után csak el kell indítani, a szoftver azonnal használható. Mivel nem igényel installálást egy hordozható adathordozóról is futtatható, több gépen. A Torrent File Editor használata nagyon egyszerű, a kezelőfelülete jól navigálható, Magyar nyelvi támogatással is bír.

Új Torrent fájl létrehozásakor, csak annyit kell tenni, hogy be kell a számára tallózni azt a fájlt amit fel szeretnél használni a fő konfigurációs panelon, néhány alapvető beállítást lehet elvégezni, egyedi névvel látható el, jogi információkkal látható el, hivatkozás fűzhető hozzá, ha privát tartalomról lenne szó, ehhez egy Hash generátort biztosít.

A szoftverrel, akár néhány lépésben tudsz saját Torrent fájlt készíteni. Ahhoz képest, hogy a Torrent File Editor kis méretű, nem igényel installálást, biztosít minden olyan funkciót, ami a szóban forgó feladat elvégzéséhez szükséges.

A szoftver teljes értékűen futtatható Windows 10 operációs rendszeren is. Torrent fájlok letöltésére használhatod a Free Download Manager kliensét, ami egy igen népszerű, rengeteg kényelmi funkciót biztosító letöltésvezérlő, támogat sávszélesség korlátozási lehetőséget, vágólap figyelő funkciót, a vele megkezdett feladatok akár szüneteltethetőek. A BitTorrent megoldása is támogatja, hogy új Torrent fájlokat tudj készíteni. Szintén ingyenes, Magyar nyelvű.

A Torrent File Editor nevű alkalmazás lehetővé teszi a számodra, hogy új Torrent fájlokat tudj készíteni néhány egyszerű lépésben. Nagyon egyszerű a használata, nem igényel installálását. Honosított formában próbálható ki bárki számára.

Torrent File Editor

Torrent File Editor összefoglaló:

 • Torrent fájl készítő program
 • nem igényel telepítést
 • egyszerű használat
 • privát tartalmakat is össze lehet vele állítani
 • áttekinthető, modern felhasználói felület
 • jogi információk is hozzáfűzhetőek a fájlhoz
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat: ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/torrent-file-editor/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Torrent File Editor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Torrent Download 1.1.0.9032023-12-01 Free Torrent Download 1.1.0.903 (0)
  A Free Torrent Download egy gyors, Torrent tartalmakhoz hatékony program amivel P2P protokollal elérhető fájlokat lehet a […]
 • File Centipede 2.8.22023-02-06 File Centipede 2.8.2 (0)
  A File Centipede kifogástalan, felhasználóbarát szoftverrel korlátlanul támogatott protokollokkal tölthetünk le a fájlokat. A Free […]
 • Hosts File Editor 1.5.112022-10-30 Hosts File Editor 1.5.11 (0)
  A Hosts File Editor egy telepítést nem igénylő Host fájl szerkesztő szoftver, ami több speciális konfigurációt biztosít. Az alábbi […]
 • uTorrent 3.6.0.4701322024-07-19 uTorrent 3.6.0.470132 (0)
  Az uTorrent számos konfigurálási lehetőséget biztosító letöltés kliens szoftver Free kiadásban. Torrentek létrehozásához is kiváló. […]
 • qBittorrent 4.6.52024-07-18 qBittorrent 4.6.5 (0)
  A qBittorrent egy ingyenes kliens szoftver Torrent fájlok kezeléséhez. Sokrétű, többcélú beállításokkal rendelkezik a Torrent […]

Szólj hozzá