Sweet Home 3D: Ingyenesen használható lakástervező program

Az alábbi szoftver az egyik legnépszerűbb, legelterjedtebb lakástervező program ami jelenleg beszerezhető. A szoftver népszerűsége az ingyenes használhatóságágának, illetve a rengeteg speciális szerkesztő eszköznek köszönheti. A Sweet Home 3D Windows rendszerekre, Linuxot futtató gépekre is beszerezhető Magyar nyelven. Bútorok, lakberendezési eszközök, illetve 3D látványtervek szerinti támogatással.

Ha lakástervező programot keresünk, az első ötlet ami az eszünkbe juthat az a Sweet Home 3D megoldása, ami mellett rengeteg pozitívumot tudunk felhozni. Ilyen a Magyar nyelv, ingyenesség, rengeteg rendelkezésre álló lehetőség azért hogy meg tudd tervezni az álmaid lakását kívülről, illetve belülről. A 3D nézetmóddal támogatott program lehetővé teszi a lakás berendezési tárgyainak a kiválasztását, ahol saját bútorokat, lépcső, ablak, ajtó, konyha, nappali, vagy akár világítási berendezési tárgyakat is kiválaszthatsz.

Remek lehetőség a lakásod megtervezéséhez…

Ezt később elmentheted, így remek kiindulási alap. A lakástervező a kerted igény szerinti megalkotásához is minden szükséges eszközt rendelkezésre bocsájt. A szoftver használata után nem marad más mint a gyakorlati része. A szoftver a Sweet Home 3D Java futtatókörnyezetet igényel, ezt a program automatikusan beszerzi majd installálja. A választható kiadások között telepíthető, hordozható, illetve Linux változatok is felfedezhetőek.

A Sweet Home 3D lakástervező programja


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Sweet Home 3D: Ingyenesen használható lakástervező program
Szerző
Leírás
Ha lakástervező, akkor Sweet Home 3D. Ígéretes, rengeteg különleges szerkesztő funkciót tartalmazó alkalmazás.

Kapcsolódó szoftverek