StrelyCleaner 1.6.4

A StrelyCleaner egy kártékony Trójai, Malware, Keylogger tartalmak felkutatásához, illetve eltávolításához kiváló eszköz amivel akár optimalizálhatjuk a Windows rendszert. A Free alkalmazással a nagy mennyiségű szolgáltatásokat futtató PC-k gyorsíthatóak a fölösleges kiegészítők leállításával, konfigurálási feladatokhoz is remek. Le tudjuk a nem kellő indítópult tartalmakat tiltani. Növelhető a rendelkezésre álló szabad memória, illetve a processzor erőforrása, Ram tisztító funkciót is biztosít. Megjeleníthetjük az elindult Processeket, a több szállal futtatott folyamatokat akár ID értékek alapján lehet listázni, le is tudjuk állítani. Nem kell installálni.

A szoftver a kártékony tartalmak felkutatásakor nem rontja a számítógép teljesítményét, amivel Malware, Trójai, illetve Keylogger kártevőket lehet akár több keresési eljárással felkutatni. A StrelyCleaner Windows optimalizálóval letilthatjuk azokat a folyamatokat amik nagy hatással vannak a Windows teljesítményére. A szoftverrel akár valós időben tudjuk a processzort, illetve a memóriát optimalizálással gyorsítani, a már hasztalan, nagy erőforrással rendelkező tartalmakat törölhetjük.

A StrelyCleaner letöltése után, a szoftvert nem szükséges telepíteni, egy profillal elérhető felhasználói felületen választhatjuk ki hogy hol keressen Malware, Trójai, illetve Keylogger kártékony tartalmakat.

A leggyakoribb tárolóhelyeken lehet egy gyors keresést lefuttatni a StrelyCleaner víruskereső programmal. Ki tudjuk az indítópult elemeit listázni, a beállításjegyzék értékeit is megnyithatjuk, el lehet azt távolítani, gyorsabban indul el a Windows. A StrelyCleaner a Windows teljesítményének növeléséhez, erőforrás felszabadításhoz egy nagyszerű szoftver.

Vírusok kereséséhez, illetve a Windows gyorsításához tökéletes a StrelyCleaner

ID, Process, illetve memória méret értékkel tudja kilistázni az elindított Processeket, a veszélyeseket le lehet állítani.

Adathordozókról, illetve meghajtókról automatikusan elinduló kártékony programok felkutatásához a Smart Autorun Cleaner tökéletes, több remek funkcióval elérhető Windows optimalizáló program az Advanced SytemCare amivel a már haszontalan fájlokat, illetve beállításjegyzékeket lehet eltávolítani.

A StrelyCleaner egy kitűnő Windows optimalizáló amivel akár a Flash meghajtókon is megkereshetjük a kártékony tartalmakat, megtekinthetőek az automatikusan induló programok, a hasztalan tartalmakat törölhetjük. A szoftverrel leállíthatóak a gyanús Processek, a processzor, illetve a memória erőforrását is fel tudjuk szabadítani, gyorsíthatjuk a PC-t a hasztalan folyamatok leállításával.

StrelyCleaner

StrelyCleaner Összefoglaló:

 • Trójai, Malware, Keylogger kártékony tartalmak kereséséhez
 • nem kell installálni
 • manuális, automatikus víruskeresési feladatokhoz
 • kártékony tartalmak kereséséhez
 • Windows optimalizálási feladatokhoz
 • konfigurálási feladatokhoz
 • indítópult kezelő
 • Memória, Ram tisztító, optimalizáló
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://toolslib.net/
StrelyCleaner letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
StrelyCleaner
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner – Microsoft App 6.182023-12-03 CCleaner – Microsoft App 6.18 (0)
  A CCleaner - Microsoft App a számítógép feladat előzmény típusainak törlésével ér el eredményt, amivel gyorsíthatjuk a Windows […]
 • McAfee Stinger 12.2.0.6742023-11-27 McAfee Stinger 12.2.0.674 (0)
  A McAfee Stinger minimalista felszereltséggel rendelkező Free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre […]
 • HDCleaner Portable 2.0602023-11-06 HDCleaner Portable 2.060 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Windows Memory Cleaner 2.52023-08-21 Windows Memory Cleaner 2.5 (0)
  A Windows Memory Cleaner egy natív Windows szolgáltatásokkal elérhető Ram tisztító program amivel memóriát szabadíthatunk fel. Nem […]
 • TotalAV 5.23.167.02023-08-12 TotalAV 5.23.167.0 (0)
  A TotalAV egy személyazonosság védelemmel, kártékony tartalmak felkutatásához, illetve törléséhez remek víruskereső amivel Trójai, […]