Soft4Boost DVD Cloner 6.8.7

A Soft4Boost DVD Cloner nevű alkalmazással könnyedén Rippelni tudod a korábban összeállított műsoros DVD lemezeidet a számítógépedre. Akár lemezről lemezre való másolás esetén is felhasználható. Egyénileg kiválasztható, hogy milyen részletet szeretnél abból kinyerni. Magyar nyelvű.

A címben említett alkalmazással néhány egyszerű lépésben tudod a korábban összeállított műsoros adathordozóidat vagy a számítógéped merevlemezére lementeni, vagy akár közvetlenül másolhatod azt. A Soft4Boost DVD Cloner megoldását nagyon egyszerű használni.

A Soft4Boost DVD Cloner letöltését követően az alkalmazás telepítése után azonnal indítható, elvégezhető vele a korábban említett munkafolyamat. A szoftver tökéletes választás biztonsági mentések készítéséhez.

A futtatásakor nem is kell mást tenni, csak elindítod a szoftvert, a néhány alapvető beállítást követően minőségromlás mentesen végzi el a Rippelést.

Az alkalmazás különlegessége, hogy egyénileg jelölhető ki hogy mit szeretnél lementeni a DVD lemezből. Lehetőség van a teljes tartalomra, extra nélküli mód, vagy egy adott fejezet is kiválasztható. Tartalmaz még egy felhasználói profilt, ebben az esetben a kipróbálója választhatja ki a korábban említett jellemzőket.

Egy beépített médialejátszót is biztosít, vele bele lehet tekinteni a betallózott DVD lemez tartalmába, ez az egyéni konfiguráció választás esetén lehet hasznos.

A Soft4Boost DVD Cloner a DVD lemez tartalmát le tudja menteni a merevlemez, vagy akár mindennemű változás nélkül minőségromlás mentesen át tudja másolni egy másik adathordozóra. A kimeneti mappa megadásán kívül nem igényel további beállítást.

A Soft4Boost DVD Cloner kezelőfelülete igen modernnek tekinthető, de aki ezzel nem lenne kibékülve, egyéni témákkal meg tudják változtatni. Szerencsére ebből tekintélyes kínálatot bocsájt rendelkezésre.

A szoftver ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe.

Rippelési feladatokra használhatod még a CloneBD nevű alkalmazást, ez az alternatíva Blu-ray adathordozók esetén is teljes körű támogatással rendelkezik. A CDRoller azok számára lett megtervezve akik egy olyan DVD lemezzel rendelkeznek ami sérült esetleg már nehezen olvasható. A StaxRip egy feladaton belül konvertálni is tud. Ráadásul ingyenesen használható.

A Soft4Boost DVD Cloner egy nagyon egyszerűen használható DVD Rippelő szoftver, tartalmaz egy beépített videó lejátszó funkciót is. Az alkalmazás néhány egyszerű lépésben tud biztonsági mentéseket készíteni, kezdőknek is ideális választás. Magyar nyelvű.

Soft4Boost DVD Cloner

Soft4Boost DVD Cloner összefoglaló:

 • DVD rippelő alkalmazás
 • biztonsági mentések készítéséhez
 • nagyon egyszerű a használata
 • tartalmaz egy beépített médialejátszót is
 • Teljes DVD lemezek másolásához, egy adott jelenet lementéséhez
 • CD-RW, DVD-ROM/CD-RW támogatás
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://sorentioapps.com/dvd-cloner


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Soft4Boost DVD Cloner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Any DVD Cloner Platinum 1.3.42015-11-10 Any DVD Cloner Platinum 1.3.4 (0)
  Az Any DVD Cloner Platinum könnyen kezelhető DVD másoló szoftver amivel teljes műsoros DVD lemezeket tudsz lemásolni minőségromlás […]
 • CloneDVD 7.0.0.112015-07-21 CloneDVD 7.0.0.11 (0)
  A CloneDVD segítségével néhány kattintással tudunk komplett DVD-k tartalmát átmásolni az eredetivel megegyező formában. A DVD […]
 • CloneBD 1.2.9.02020-12-15 CloneBD 1.2.9.0 (0)
  A CloneBD nevű alkalmazással minimális szaktudás mellett tudsz meglévő DVD lemezeidről biztonsági mentést készíteni ami Blu-ray […]
 • Soft4Boost Burning Studio 6.1.52020-06-19 Soft4Boost Burning Studio 6.1.5 (0)
  A Soft4Boost Burning Studio egy Magyar nyelvű, számos extra funkcióval rendelkező CD/DVD író alkalmazás. A szoftverrel ISO fájlokat, […]
 • 1CLICK DVD Converter 3.1.2.42018-09-09 1CLICK DVD Converter 3.1.2.4 (0)
  Az 1CLICK DVD Converter egy speciális CD/DVD kezelő segédeszköz, amivel módodban áll műsoros lemezeket rippelni. Az alkalmazás […]