Rendszer felügyeleti szolgáltatások elérése a Wise Care 365 nevű szoftverben

Egy rendkívül hasznos szolgáltatással bővült az alábbi karbantartó szoftver ami az úgynevezett rendszerfelügyelet Funkció névre hallgat. Vele áttekinthetőek a háttérben futó folyamatok.

Ha a Wise Care 365 nevű alkalmazást használod a számítógéped karbantartására, optimalizálására és már a legújabb változatot futtatod, minden bizonnyal észrevetted ezt a bizonyos új funkciót. Maga a termék már eddig is jóval tovább mutatott az általános Windows pucolási feladatokon, most a fejlesztők még dobtak rá egy lapáttal.

De mit is takar ez a bizonyos rendszerfelügyelet:

Ki tudja listázni az összes futó folyamatot ami a Windows alatt fut és némi hozzáférést is biztosít ahhoz. Sajnos még ezen a területen némi fejlődés nem ártana mivel csak azok megtekintése és azonnali kilövésük a támogatott. Részletes információval, továbbá keresési lehetőség, ( más hasonló jellegű szoftvereknél ez már támogatott) elérési útvonalak sajnos kimaradtak, de remélhetőleg hamarosan ez is pótlásra kerül. Ezen terület másik szintén említésre méltó jellemzője hogy részletes információt biztosít a számítógép hardveres legfőbb paramétereiről, hőmérséklet, processzor típusa, alaplap, grafikus kártya, hálózati meghajtó jellemzők.

A folyamatos fejlesztés alatt áll így rendszeresen kapunk új hasznos képességekkel biztosított funkciókat. Mindamellett az eddigiek is elérhetőek. Ha még nem használod, vagy esetleg nem az aktuális kiadást futtatod, két alternatíva áll a rendelkezésedre, vagy a hagyományos installerjét vagy a hordozható változatát veheted igénybe, az utóbbit a kezelőfelületéről is létre tudod hozni ha szeretnéd.

Fontosabb funkció:

Képes pucolni a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, a böngészőt, ezeket a funkciókat akár egy kattintással is végre lehet hajtani, el tudja távolítani azokat a Windows összetevőket amikre már nincs szükség, nem kell mélyen belenyúlni az operációs rendszerbe. Az adatvédelmi kockázatokat jelentő fájlok törlésével még biztonságosabbá tehető a számítógéped. További kiegészítők hozzáadásával tovább okosítható. Tartalmaz még jelszó generálót, biztonságos fájl törlőt, rendszerhangolójával a hálózati problémák is orvosolhatóak. Mivel ingyenes, mindenképp próbáld ki!

Rendszer felügyeleti szolgáltatásokkal és folyamatfigyelővel is rendelkezik ez a szoftver.

Rendszer felügyeleti szolgáltatásokkal és folyamatfigyelővel is rendelkezik ezen túl.

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek