Blog

Registry tisztító funkcióval is rendelkezik a jv16 PowerTool

Korszerű felhasználói felülettel rendelkező program amivel teljes körűen lehet az összes Windows területet többek között a Registry, a Temp mappák, a telepített szoftverek fájl maradványai és az egyéb rendszer teljesítmény problémákat okozó területek tisztíthatóak. A jv16 PowerTool fejlett eszközökkel rendelkezik a jobb PC teljesítmény érdekében.

Remek eszközökkel rendelkező karbantartó szoftver amivel az összes olyan terület karbantartása végezhető el ahol csak fölösleges fájlok találhatóak és erőforrás problémákat, illetve nem megfelelő Windows futás eredményez.

Kiváló karbantartó kiegészítőkkel

Sokkal jobb felhasználói élményt kapunk a szoftverrel kevés időt igényel a néhány kattintásos beállítás aminek a befejezése után teljesen automatikusan tisztítja meg a merevlemezt a fölösleges tartalmaktól. A jv16 PowerTool megoldásában rendelkezésre áll az összes azon jellegű karbantartó képesség amik fontosak egyéb rendszer tisztító alkalmazásnál, illetve már használtuk mivel szükség volt rá.

Mód van a regisztrációs adatbázisban található hibák kijavítására ahol a szoftver teljesen magától keresi meg majd törli azokat.

Széles körű eszközökkel lett kifejlesztve, karbantartáshoz, illetve konfiguráláshoz is ideális ahol néhány talán nehezebb beállításokat igénylő terület érhető el. A jv16 PowerTool innen tölthető le.

jv16 PowerTool – karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Registry tisztító funkcióval is rendelkezik a jv16 PowerTool
Szerző
Leírás
jv16 PowerTool - univerzális karbantartó alkalmazás Windows rendszeren való használat céljából

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá