Baidu Cleaner: Így hozd jobb formába a számítógépedet

Lassul a Windows? Nehézkesen látja el azt amit szeretnél vele végrehajtani? A megoldás a Baidu Cleaner. Vele néhány lépésben formába hozhatod a számítógépedet, karbantartáshoz nélkülözhetetlen program.

Böngészéskor, alkalmazások eltávolításakor egy sor olyan fájlelőzmény marad vissza ami a PC teljesítményére negatívan hat. Nem is beszélve arról hogy az évek alatt folyamatosan csökken a merevlemezen elérhető szabad kapacitás, szinte nem marad semminek hely. Ekkor már csak egy dolgot tehetsz, újratelepíted a gépedet.

Vagy mégsem…

Ma már rengeteg ingyenesen is elérhető karbantartó alkalmazás tölthető le amivel komolyabb számítógépes ismeret hiányában is pár lépésben jelentősen javítani tudsz a teljesítményen, gyorsítva magát a Windowst. Ilyen többek között a Baidu Cleaner.

Talán az egyetlen nagy hibája, hogy Magyar nyelven nem használható, de ez senkinek ne vegye el a kedvét, hisz igen egyszerűen használható. Egy kattintással felkérhető rá hogy felkutassa a fölösleges fájlelőzményeket, a regisztrációs adatbázis, a böngészők, a telepített alkalmazások által visszahagyott, továbbá a Windows által generált olyan jellegű tartalmakat, amik érdemben már nem nyújtanak semmi hasznot. Ezen a listán a Baidu Cleaner lehetővé teszi, hogy kézzel adj hozzá olyan kizárásokat amit nem akarsz eltávolítani, opcionálisan ez akkor lehet hasznos ha egy adott program előzményei nélkülözhetetlenek a további rendeltetésszerű használatban.

A Baidu Cleaner Tool Box opciója alatt további összetevők adhatóak hozzá, amivel még több tudást sajtolhatsz ki belőle.

Többek között saját böngészőt, rendszerjavítási segédet, uninstallert, vagy Startup Managert is kiválaszthatsz.

A Baidu Cleaner egy kattintással optimalizálja a RAM-ot, leállítja a ritkán, fölöslegesen futtatott programokat, ezzel drasztikusan gyorsítható a PC. Természetesen ez függ az adott hardvertárolási eszköz méretétől.

Ha romlik a géped teljesítménye, vagy csak egyszerűen törölnél olyan fájlokat amik már fölöslegesek, helyet szabadítanál fel, mindenképp érdemes kipróbálni mivel ingyenes karbantartó.

baidu cleaner igy hozd jobb formaba a szamítogepedet-131708

Hozz ki többet a számítógépedből a Baidu Cleaner segítségével.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Baidu Cleaner: Így hozd jobb formába a számítógépedet
Szerző
Leírás
Lassul a Windows? Nehézkesen látja el azt amit szeretnél vele végrehajtani? A megoldás a Baidu Cleaner. Vele néhány lépésben formába hozhatod a számítógépedet, karbantartáshoz nélkülözhetetlen program.

Kapcsolódó szoftverek