Prémium megjelenéssel rendelkező paneles fájlkezelő: One Commander

Profi szinten konfigurálható, nem csak hogy igen dizájnos megjelenéssel rendelkező fájlkezelő program, hanem több előnyös tulajdonságot is tartalmazó funkció felszereltséggel rendelkezik azért hogy több feladatra is fel lehessen használni ha Windows rendszerre szeretnéd. Az One Commander helyi, illetve hálózati fájlkezelési feladatokhoz is felhasználható.

Néhány egyszerű konfigurációs lépésben lehet kiválasztani, adott feladathoz megfelelően hogy egyszerre mennyi panelt jelenítsen meg. A fájlkezelővel a leginkább jellemzőbb feladatok végezhetőek el, ahol ez a gép merevlemezén, illetve hálózati útvonalon keresztül tehető meg. Mozgathatsz, átnevezhetsz, szerkeszthetsz, alap információk tekinthetőek meg azokról, fotó megjelenítővel, a multimédiás fájlok konvertálása is több választható formátumban is elvégezhető. Az One Commander külön program nélkül jeleníti meg a fájlokhoz hozzárendelt metaadat információkat, ez igen hasznos tud lenni. A felületét több témával meg lehet változtatni kinézetben, a kilistázott mappák, mérete, elrendezése, betűtípus, és még számos tulajdonság a tényleges használat előtt módosítható. Létrehozható belőle egy úgynevezett hordozható változatot azt több gépen is használni lehet anélkül hogy bármilyen fölösleges fájlt visszahagyna maga után. A leggyakrabban használt Windows mappákhoz is hozzáférést nyújt, szükség esetén azt át lehet nevezni. Az One Commander ingyenesen itt található.

One Commander


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Prémium megjelenéssel rendelkező paneles fájlkezelő: One Commander
Szerző
Leírás
Kiválóan konfigurálható paneles fájlkezelő: One Commander

Kapcsolódó szoftverek