Salview: képnézegető diavetítés funkcióval

Ez a képkezelő szoftver rengeteg hasznos lehetőséget biztosít azok számára akik egy modern, egyben nagy tudással jellemezhető képkezelő mindenest szeretnének, mivel rengeteg fotót tárolnak a gépükön. A Salview azokból diavetítést is tud készíteni.

A program alapvetően fizetős szoftver, de ingyenesen is kipróbálható ahol maradéktalanul rendelkezésre áll minden egyes funkciója. A képek megtekintése történhet egyetlen tartalom kiválasztásával, vagy egy teljes mappa kollekció szerint. A Salview a fotón található finomabb részletek nagyítását is támogatja. Sőt forgatható, tükrözhető vagy egyszerűen át tudod nevezni ha arra van igény. Kiváló lehetőség, hogy a lehető legszéleskörűbb formátum támogatás mellett tudd a képeidet kezelni a hétköznapok során. Slideshow-k esetén a kiválasztott képeket teljes képernyős módban jeleníti meg a jobb felhasználói élmény érdekében. A beállításainál néhány funkcionális változó definiálható, a diavetítés időintervalluma, tulajdonságai, ezzel automatizálható. Ha esetleg ki szeretnéd próbálni, látsz benne fantáziát, innen szerezhető be.

A Salview mindent tud, hogy megfelelő minőségben, illetve tulajdonságok szerint tudd a fotóidat megtekinteni. Diavetítésekhez, illetve alapvetőbb kép módosítási mozzanatokhoz jöhet jól.

Salview: képnézegető program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Salview: képnézegető diavetítés funkcióval
Szerző
Leírás
Profi képnézegető, ami mindent tud: Salview

Kapcsolódó szoftverek