Picture Stamper 2.8.0

A Picture Stamper egy képek feliratozására, az azokon való logók elhelyezésére alkalmas program. Az egyszerű használhatóságra koncentrál ez a képszerkesztő. Fotók átméretezéshez, az azok tömörítéséhez is felhasználható. Támogatja a PNG, JPEG, BMP, GIF, TIFF képformátumokat. Free alkalmazásként használható.

Ha egy olyan alkalmazást keresel, amivel néhány egyszerű lépésben tudsz fotókat feliratozni, vagy azokon logókat elhelyezni, akkor kipróbálhatod a teljesen ingyenesen használható Picture Stamper nevű képszerkesztő programot. A Picture Stamper Letöltése után, a telepítés befejezése után egy igen egyszerű, a szóban forgó feladatra optimális, jól navigálható kezelőfelület fogad, ahol a legfontosabb funkciók egyszerűen érhetőek el. A vízjelezésre szánt képet vagy a beépített alternatív fájlkezelőjével lehet betallózni, vagy húzd és ejtsd módszerrel egyszerűen a felületére húzhatod.

A vízjelezéshez szükséges opciók, beállítások a bal oldali panelon érhetőek el. Itt bármilyen szövegkörnyezet megadható, előre definiálható, hogy a képen hová szeretnéd azt elhelyezni, kiválasztható még a betűcsalád, a színvilág.

Mint korábban említettük, a program nem csak hagyományos feliratok elhelyezését támogatja, hanem korábban készített logókat is elhelyezhetsz a fotókon.

A Picture Stamper támogatja a PNG, JPEG, BMP, GIF, TIFF képformátumokat. A szoftver egy munkameneten belül a képek átméretezésre is felhasználható, illetve szükség esetén tömöríthető, ami azért tekinthető hasznosnak, mivel az így kapott fotó sokkal kisebb helyet fog igényelni.

Mentési formátumként JPG, PNG, TIF kimenetet lehet választani.

Képek feliratozására használhatod még a TSR Watermark Image Software, vagy a Light Image Resizer képszerkesztőjét. Ezek az alkalmazások néhány plusz funkciót is elérhetővé tesznek.

A Picture Stamper megoldása kifejezetten azok számára lehet ideális választás, akik minimális energiaráfordítás mellett szeretnének képeket feliratozni, vagy azokon korábban szerkesztett logókat elhelyezni. Nagyon egyszerű használni, kevés helyet igényel. Ingyenes, Windows 10 rendszeren is futtatható. Sajnos Magyar nyelven nem érhető el.

Picture Stamper

Picture Stamper Összefoglaló:

 • Képkezelő alkalmazás
 • képek feliratozásához, vízjelezéséhez
 • egyszerű, áttekinthető felhasználói felület
 • fotók átméretezéséhez
 • tömörítés…
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://amin-ahmadi.com/picture-stamper/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Picture Stamper
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Paint 3D 6.20092020-10-03 Paint 3D 6.2009 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]
 • FotoSketcher 3.702020-09-22 FotoSketcher 3.70 (1)
  A FotoSketcher egy egyszerű, kis erőforrással bíró képszerkesztő alkalmazás, támogatja a rajzeszközök használatát, biztosít […]
 • TSR Watermark Image Software Pro 3.6.1.12019-08-03 TSR Watermark Image Software Pro 3.6.1.1 (0)
  AA TSR Watermark Image Software Pro professzionális szoftver képek szerkesztésére, feliratozásra, vízjelezésre képes. Támogatja az […]
 • FocusOn Image Viewer 1.92019-08-02 FocusOn Image Viewer 1.9 (0)
  A FocusOn Image Viewer egy kis méretű, áttekinthető felülettel rendelkező képkezelő, képnézegető program amivel egyszerűbb […]
 • Inkscape 0.92.42019-01-20 Inkscape 0.92.4 (0)
  Az Inkscape egy professzionális képszerkesztő szoftver, ami mindent tud ami elvárható egy fotószerkesztő programtól. Mindamellett […]