PDF Compressor 2019

A PDF Compressor egy PDF fájlok szerkesztésére használható Irodai alkalmazás, amivel azokat tömöríteni, illetve egyéb hasznos feladatokat tudsz elvégezni igen hatékony eszközök igénybe vétele mellett. Lehet még vele PDF dokumentumokat konvertálni, itt képekből tudsz az előzőleg említett formátumokat létrehozni.

A nagyobb mérettel rendelkező PDF fájlok kezelése sokkal nehézkesebb. Nem csak hogy az azok megosztása, hanem a tárolás is körülményesebb, ha azokból rengeteg van. A PDF Compressor azok számára kínál megoldást akik a szóban forgó formátummal dolgoznak, PDF fájlok méretét szeretnék csökkenteni tömörítés útján.

A PDF Compressor letölthető változata néhány könnyed lépésben installálható, ezután a szoftver egy viszonylag barátságosnak minősíthető kezelőfelületen támogatja a PDF fájlok szerkesztését.

A szoftver, vagyis a PDF Compressor alapvetően két fő funkcióra koncentrál. Fájlok tömörítése, illetve az azok konvertálása. A tömörítési módszernek köszönhetően a végeredmény jelentős méret csökkenést eredményez, a beállításainál választható ki a mértéke. A program a dokumentum tömörítését alapvetően profil szerinti konfiguráció alapján végzi el, de ha szükséges néhány speciális testre szabáshoz is hozzá lehet férni, így a minőségre is oda lehet figyelni, ezzel a felhasználhatósági kör nem szűkül.

PDF Compressor: képből PDF…

A PDF kezelő szoftverrel egy speciális konvertálási feladatot is elvégezhetsz, vele hagyományos képformátumokból tudsz PDF fájlt készíteni. A PDF Compressor dekódolójával csak annyi dolgod van, hogy betallózod a számára a JPG, vagy BMP formátummal rendelkező fotót, méretet választasz, elhelyezkedés, idő, majd kiadod a konvertálás parancsot.

Az ingyenes kipróbálhatóság előnyökkel, illetve hátrányokkal is jár egyben. Nem támogatja a kötegelt feladatokat, viszont a beállításait el lehet menteni, így a legközelebbi futtatásakor semmilyen konfigurációra nincs szükség. A program a PDF Compressor olyan terjesztési feladatokra javasolt, ahol nem probléma, hogy a végeredményen vízjelet helyez el.

PDF konvertáló feladatokat támogat még az Icecream PDF Converter nagyobb formátum támogatottság biztosítása mellett. Az Altarsoft PDF Reader megjelenítője logó, vízjelező funkciót is tartalmaz.

A PDF Compressor nevű alkalmazással PDF fájlokat tömöríthetsz, képből tudsz dokumentum fájlokat készíteni, JPG, BMP formátumban. A beállításai elmenthetőek, így igen gyorsan beüzemelhető az esetleges újratelepítése után.

PDF Compressor

PDF Compressor Összefoglaló:

 • PDF kezelő alkalmazás
 • dokumentum fájlok tömörítéséhez
 • profil szerinti feladatok
 • képből PDF fájl készítése ( JPG, BMP )
 • menthető beállítások
 • A szabadon kipróbálható változata funkciókorlátozással vehető igénybe
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.winsoftmagic.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PDF Compressor
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
49,00 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CleverPDF 2.1.02018-09-23 CleverPDF 2.1.0 (0)
  A CleverPDF nevű alkalmazás közel 20 PDF kiegészítőt tartalmaz, amivel a tartalmak dinamikus módosítására van lehetőség. Ilyen a PDF […]
 • Altarsoft PDF Reader 1.22016-11-19 Altarsoft PDF Reader 1.2 (0)
  Az Altarsoft PDF Reader egy egyszerűen használható kifejezetten PDF fájlok megnyitására, megtekintésére, olvasására alkalmas program. […]
 • Nitro Pro 13.61.4.622022-05-10 Nitro Pro 13.61.4.62 (0)
  A Nitro Pro nevű alkalmazás, egy sokrétűen felhasználható PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. A program segítségével, könnyedén […]
 • PDFreactor 11.4.72022-05-10 PDFreactor 11.4.7 (0)
  A PDFreactor egy professzionális PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. Az alkalmazással PDF fájlokat nyithatsz meg, megtekintheted […]
 • Foxit Reader Portable 11.2.12022-05-09 Foxit Reader Portable 11.2.1 (0)
  A Foxit Reader Portable ideális hogy PDF kiterjesztéssel bíró tartalmaidat meg tudd tekinteni, szerkesztő funkciót is tartalmaz. Ezt […]