Pazera Free MOV to AVI Converter 1.9

A Pazera Free MOV to AVI Converter segítségével néhány kattintással tudsz MOV fájlokból AVI kimenetet gyártani konvertálás útján. Nagyon egyszerű használni, Magyar nyelven is tud, alapvető vágási feladatokat is támogat. Free alkalmazásként próbálhatod ki.

Konvertálási feladatokra rengeteg ingyenes és prémium program érhető el amik általában a komplex megoldásokat tartják szem előtt. Ha te csak néhány formátumot tartasz fontosnak, igény, hogy a szoftver ingyenes legyen, itt a Pazera Free MOV to AVI Converter, ami akár telepítést nem igénylő változatban is beszerezhető.

A Pazera Free MOV to AVI Converter letöltése után az alkalmazás néhány lépésből álló telepítése után azonnal futtathatóvá válik, ahol az általa támogatott funkciókat áttekinthető formában biztosítja.

A szoftver természetesen Magyar nyelven is tud. Ez a konvertáló alapértelmezés szerint AVI, MOV, MPEG formátumokkal tud együttműködni. Bemenetként MOV kodeket választhatsz ki. A program profil szerint is támogatja, hogy a videó fontosabb jellemzőit megadd, így minimális energiaráfordítással, néhány lépésben tudod a legfontosabb beállításokat végrehajtani. Külön konfigurálható az audió, illetve videó jellemzők, ez akkor lehet hasznos ha manuálisan szeretnéd megadni a videót jellemző legfontosabb tulajdonságokat.

A Pazera Free MOV to AVI Converter alapvető szerkesztési funkciókat is tartalmaz, vághatod a videót, módosítható az alapértelmezett felbontás. Szükség esetén egyszerre több videó konvertálását is végre lehet hajtani.

Az extra opciók részeként néhány alapvető információt is szolgáltat a betallózott médiafájlról. Mivel ingyenes, könnyen kezelhető, mindenképp érdemes kipróbálni.

Konvertálásra használhatod még az XMedia Recode, az iFun Video Converter, vagy az AVS Video Converter nevű programot.

A Pazera Free MOV to AVI Converter egy áttekinthető, a könnyű használhatóságot szem előtt tartó konvertáló szoftver, amivel néhány lépésben tudsz MOV fájlokból AVI, MPEG formátumot készíteni. Magyar nyelvű.

Pazera Free MOV to AVI Converter

Pazera Free MOV to AVI Converter Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Pazera Free MOV to AVI Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free OGV Video Converter Portable 1.32021-07-17 Free OGV Video Converter Portable 1.3 (0)
  A Free OGV Video Converter Portable egy telepítés nélkül használható konvertáló szoftver amivel OGV, HTML5 formátumokat lehet […]
 • Vidiot 0.3.342021-05-30 Vidiot 0.3.34 (0)
  A Vidiot egy fejlett lehetőségekkel felszerelt videó szerkesztő alkalmazás, amivel néhány egyszerű lépésben állíthatsz össze saját […]
 • Free AVI to MP3 1.32018-09-17 Free AVI to MP3 1.3 (0)
  A Free AVI to MP3 egy különleges konvertáló program amivel videó jellegű multimédiás fájlokat lehet MP3, WAV kimenetűvé átalakítani, […]
 • Free AVI to MP3 Portable 1.32018-09-17 Free AVI to MP3 Portable 1.3 (0)
  A Free AVI to MP3 Portable egy telepítés nélkül használható alternatív konvertáló szoftver, amivel videókat tudsz átalakítani audió […]
 • Pazera Free FLV to MP3 Converter 1.12016-08-23 Pazera Free FLV to MP3 Converter 1.1 (0)
  A Pazera Free FLV to MP3 Converter egy Windows 10 rendszeren is támogatott FLV fájlokból való audió tartalmak kinyerésére alkalmas […]