Vidiot 0.3.34

A Vidiot egy fejlett lehetőségekkel felszerelt videó szerkesztő alkalmazás, amivel néhány egyszerű lépésben állíthatsz össze saját filmes gyűjteményeket. A Free alkalmazással különleges editor műveleteket végre tudsz hajtani, módosíthatóak a média legfontosabb jellemzői. Hangerő, fény, kontraszt. Támogatja az AVI, MOV, MP4 fájlokat.

Ha a családi videóidból, vagy filmes tartalmaidból össze szeretnél állítani egy egyedi gyűjteményt, azon néhány szerkesztési feladatot is elvégeznél, nem szeretnél ezért több programot is futtatni egy adott időben, akkor a Vidiot kötelező kellék a számodra. Minimális szakértelmet igényel csupán.

A néhány kattintásos telepítési folyamat során a licenc információk elfogadásával szinte azonnal használható állapotba hozható. Egy igen barátságos felhasználói felület fogad ahol össze is állíthatod az első projektedet.

A Vidiot ebben több lehetőséget is biztosít, vagy egy már korábban elkezdett összeállítást nyitsz meg vele, vagy egy újat állítasz össze. A vidiot saját egyedi fájlkiterjesztést használ a mentések során. Lehetőség van egy adott médiával, videóval dolgozni, de akár több tartalom is egyidejűleg kezelhető.

Vidiot-al szerkesztések során megváltoztatható a bitráta, a képfelbontás mértéke, de opcionálisan maga a film nagyítható, kicsinyíthető, sőt elforgatható. Az utóbbi inkább kisebb korrekciós műveletek során lehet hasznos. A Vidiot beépített médialejátszójával valós időben követhető, hogy mit hajtunk végre.

Vidiot – testre szabás

Megváltoztatható még vele az alapértelmezett hangerő, ha hosszú anyagról lenne szó, azokhoz saját fejezetek fűzhetőek hozzá. Így megkönnyíthető a lejátszás során a navigáció. A program rendeltetésszerű használatához némi számítógépes ismeret jól tud jönni, természetesen némi ismerkedéssel hamar kitanulható minden fortélya.

A Vidiot alternatívájaként a kínálatunkat tekintve rengeteg ingyenes és prémium megoldás érhető el, ilyen az XMedia Recode ami az adott elem metaadatait is kezeli, vágáshoz egyaránt remek megoldás. Szerkeszteni tud még az AVS Video Converter is, ő igen széleskörűen támogatja a konvertálási munkafolyamatokat is. 3D tartalmak létrehozásához a Free 3D Video Maker-t javasolt használni.

A Vidiot egy ingyenesen használható videó szerkesztő szoftver, amivel meglévő tartalmaidat tudod testre szabni, ismeri az AVI, MOV, MP4 formátumokat. fényerő, kontraszt, hangerő paraméterek igény szerinti módosításához. 

Vidiot

Vidiot összefoglaló:

 • Videó szerkesztő program
 • több médiával is tud dolgozni
 • alapvető számítógépes ismeretet igényel
 • a legfontosabb kodekeket támogatja
 • alapvető jellemzők módosításának a lehetősége
 • Hangerő, fényerő, kontraszt manipuláció
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/vidiot/

letoltes32bit

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Vidiot
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XMedia Recode 3.5.3.72021-05-09 XMedia Recode 3.5.3.7 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]
 • XMedia Recode Portable 3.5.3.72021-05-09 XMedia Recode Portable 3.5.3.7 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]
 • Avidemux 2.7.82021-04-26 Avidemux 2.7.8 (0)
  Az Avidemux egy univerzális konvertáló alkalmazás ami nem csak a kimeneti formátum megváltoztatására használható fel hanem a videó […]
 • Free 3D Video Maker 1.1.182018-08-19 Free 3D Video Maker 1.1.18 (1)
  A Free 3D Video Maker egy igazán remek videó szerkesztő, amivel hagyományos kimenettel bíró filmeket tudsz 3D formátumúra alakítani, […]
 • Pazera Free MOV to AVI Converter 1.92016-08-12 Pazera Free MOV to AVI Converter 1.9 (0)
  A Pazera Free MOV to AVI Converter segítségével néhány kattintással tudsz MOV fájlokból AVI kimenetet gyártani konvertálás útján. […]