Blog

Tisztítsd a regisztrációs adatbázist a CCleaner segítségével

Ezzel az alkalmazással többek között a regisztrációs adatbázis is tisztítható, így megbízhatóbb operációs rendszert használhatunk, természetesen a felhasználhatósági köre itt koránt sem ért véget…

 

Profi multifunkciós karbantartó szoftver ami többek között pucolja a böngészőnk előzményeit és a startup elemei is konfigurálhatóak. A registryk esetén felkutatja a hiányzó DLL fájlokat, a nem használt fájlkiterjesztéseket, illetve MUI gyorsítást is végrehajt. Magát az alkalmazást már számtalanszor bemutattuk, amit itt, illetve itt lehet megtekinteni. A különleges funkciói közzé tartozik a fájlkereső funkció, rendszer helyreállító, illetve meghajtó tisztító képesség. Mivel az alkalmazásból beszerezhető telepítést nem igénylő, illetve hagyományos változat így mindenki megtalálja a számára ideális választást. Kötelező minden olyan számítógépre ami régen volt karbantartva.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá