mytuning utilities 18.0.2.161

A mytuning utilities egy erőteljes kiváló lehetőségeket nyújtó több Windows optimalizálási opciókat támogató karbantartó szoftver amivel akár néhány jellegzetes rendszer hiba is kijavítható. A szoftver tartalmaz böngésző tisztító, Rendszer, Registry pucoló, illetve duplikátum kereső kiterjesztéseket is, HDD töredezettség mentesítővel. Akik adott fájlokat szeretnének visszaállíthatatlan formában megsemmisíteni, egy végleges fájltörlő funkcióval tehetik meg azt.

A karbantartó szoftverrel rengeteg igen hasznos rendszer optimalizálási lehetőségere ideális segédeszközt kaphatsz meg amivel a számítógéped merevlemezén a legjellegzetesebben összegyűlt fölösleges fájlok kereshetőek meg, illetve törölhetőek, ezzel a gép teljesítménye optimalizálható. A mytuning utilities egy sokrétű rendszerhangoló eszköz.

A mytuning utilities letöltése után a programot telepítsd, majd indítsd el. A karbantartás profil szerint, adott területre összpontosítva végezhető el, ahol ki kell választani milyen feladatot hajtanál végre a karbantartáshoz a jobb PC teljesítmény eléréshez.

mytuning utilities: prémium rendszer hangoló eszköz

A mytuning utilities egy Windows tuningoló szoftver amivel az operációs rendszer tisztításakor figyelembe vehetőek a telepített böngészők, az operációs rendszer korábbi munkafolyamat előzményei, illetve a Registry. Az utóbbi opció igénybe vételekor rengeteg jellegzetes rendszer hiba javítható, hárítható el.

Az általános karbantartáson kívül a szoftverrel néhány egyéb segédeszközt is kipróbálhatsz, használhatsz, ilyen a végleges fájl megsemmisítő, adott meghajtókhoz, fájlokhoz, mappák tartalmához, vagy akár a lomtár tartalmának visszaállíthatatlan formában történő megsemmisítésében optimális.

A Windows optimalizáló program a mytuning utilities olyan fájlok kereséséhez is felhasználható, amiből több is jelen van a gép háttértárolóin, kiváló lehetőséget biztosít a duplikált tartalmaid eltávolításához hely felszabadításhoz.

A mytuning utilities nevű alkalmazással töredezettség mentesíthető a merevlemez, biztonsági mentést készíthetsz, szintén profil szerint energiagazdálkodási funkciókat futtathatsz, ahol a gép erőforrás arány igazítható adott feladatokhoz, akár játékok számára tudsz ideálisabb rendszer követelményeket biztosítani.

Ingyenes, modern merevlemez tisztító alkalmazás a CCleaner, indítópult kezelőt is biztosít. A WinUtilities Free Edition időzíthetően is használható. A WinTuning néhány Windows konfiguráló eszközt is tartalmaz a karbantartási feladatok kiegészítéséhez.

A mytuning utilities nevű alkalmazással tisztítható a merevlemezen belül a Böngészők, a Windows munkafolyamat előzményei, amellett hogy néhány speciális optimalizáló eszközt is kipróbálhatsz a teljes körűbb Windows teljesítmény eléréséhez. Töredezettség mentesítéshez, a regisztrációs adatbázis tisztításához, illetve fájlok végleges törléséhez is felhasználható.

mytuning utilities

mytuning utilities Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Böngésző, registry tisztító funkció
 • töredezettség mentesítő
 • Windows optimalizáló lehetőségek
 • fájlok megsemmisítéséhez
 • duplikátum kereső
 • rendszer hibák megszüntetéséhez
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.beanox.com/products/mytuning-utilities


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
mytuning utilities
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,00 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Privacy Eraser Free 5.41.2.45892023-10-02 Privacy Eraser Free 5.41.2.4589 (0)
  A Privacy Eraser Free egy igazán sokoldalú rendszerpucoló program, ami speciális eszközökkel van ellátva karbantartáshoz. Pucolja a […]
 • Pegasun System Utilities Portable 8.12023-08-15 Pegasun System Utilities Portable 8.1 (0)
  A Pegasun System Utilities egy telepítés nélküli használatra kifejlesztett karbantartó, konfiguráló program ami rengeteg hasznos […]
 • CleanMyPC 1.12.2.21782022-08-14 CleanMyPC 1.12.2.2178 (0)
  A CleanMyPC egy rendkívül megbízható, biztonságos karbantartó szoftver, amivel hatékonyan tisztítható a Windows. A program támogatja […]
 • TuneUp Utilities 21.32021-09-20 TuneUp Utilities 21.3 (0)
  A TuneUp Utilities egy multifunkciós feladatokat ellátni képes univerzális karbantartó szoftver, ami tudja takarítani a böngésző […]
 • Maintener 1.9.72522019-12-01 Maintener 1.9.7252 (0)
  A Maintener nevű programmal PC teljesítmény javulás érhető el, ahol Karbantartási feladatokat, illetve Windows optimalizálási opciók […]