MultiText Editor 3.2

A MultiText Editor egy nyílt forráskódú, java alapon futó szövegszerkesztő alkalmazás, amivel kiváló eszközkészlet biztosítása mellett tudsz szöveges dokumentumokat készíteni. A szoftver helyes írás ellenőrzővel is rendelkezik. Beépített kereső funkcióval, több szövegformázási móddal. Free alkalmazás, ingyenes változat. Java alapú projektek készítéséhez is.

Egy alternatív, egyben ígéretes szövegszerkesztő alkalmazás a MultiText Editor ami kiváló felhasználói kezelőfelülettel, illetve eszközkészlettel rendelkezik, azért hogy egyedi szöveges dokumentumokat tudj készíteni.

A MultiText Editor letöltése után annak az érdekében, hogy a programot futtatni tudd, szükség van a Java futtatókörnyezet legújabb kiadására, azt is installálni kell. A szoftver megjelenésben némileg eltérő megjelenéssel rendelkezik a hasonló Text szövegformázás támogató programokkal összehasonlítva, mivel több igen hasznos bármikor fontossá váló funkciót is kipróbálhatsz. A szoftver funkcionalitását azok tudják a legjobban kihasználni akik Java programozási nyelven szeretnének létrehozni projekteket.

A szöveges jellegű tartalmak létrehozása igen egyszerű, ahol szinte bármilyen betűtípust ki lehet választani, az azok elhelyezkedése, formázása, kiemelés, nagyítás, nyomtatás. A MultiText Editor szerkesztője kiváló segítség ha el szeretnéd kerülni a gépelés során esetlegesen bekövetkező elütéses helyesírási hibákat, arról tájékoztat, így az azonnal korrigálható.

Nagyobb szövegkörnyezettel rendelkező tartalmakhoz egy kereső funkciót biztosít, amivel rugalmasan ki tudsz szavakat, vagy akár mondatokat keresni. A MultiText Editor rengeteg nyelven érhető el, de sajnos a Magyar nyelv az kimaradt, de ez talán nem tekinthető akkora problémának. A szoftver nem igények túl nagy erőforrást, funkcionálisan azok számára lehet ideális akik nem szeretnének egy irodai programra költeni, kizárólag csak egyszerűbb szöveges tartalmakhoz akarják felhasználni szempontként figyelembe véve a programozási nyelvet.

Ha esetleg nem nyerné el a tetszésedet, helyette használhatod a MyText nevű alkalmazást, A FocusWriter már több formátumot is támogat mentéseknél, Magyar nyelvi támogatással áll rendelkezésre.

A MultiText Editor egy teljesen szabadon kipróbálható egyszerűbb szöveges jellegű dokumentumok készítésére ideális szoftver, amivel egy időben helyesírás ellenőrző funkciót is kapsz. Java alapú, illetve azon a programnyelven is lehet vele projekteket készíteni.

MultiText Editor Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
MultiText Editor
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FocusWriter 1.7.22019-03-08 FocusWriter 1.7.2 (0)
  A FocusWriter egy kis méretű, minimális opciókat biztosító szövegszerkesztő program. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelvi […]
 • NotePro 4.632018-07-15 NotePro 4.63 (0)
  A NotePro egy igen nagy tudással rendelkező irodai alkalmazás szövegszerkesztési feladatokhoz. A szoftver egyik érdekessége hogy nem […]
 • Java Runtime Environment 9.0.42018-01-18 Java Runtime Environment 9.0.4 (1)
  A Java Runtime Environment egy olyan kiterjesztés, aminek köszönhetően olyan programok válnak futtathatóvá amik az adott technológiát […]
 • LibreOffice 6.1.12018-09-24 LibreOffice 6.1.1 (0)
  A LibreOffice szöveges dokumentumok kezelésére és egyéb irodai feladatok elvégzésére használható program. Free alkalmazásként […]
 • Balabolka 2.15.0.7022019-06-02 Balabolka 2.15.0.702 (4)
  A Balabolka egy szöveges tartalmak audió állománnyá átalakítására képes szoftver. Szövegfelolvasó funkciójával akadály mentesítheted […]