MultiText Editor 3.2

A MultiText Editor egy nyílt forráskódú, java alapon futó szövegszerkesztő alkalmazás, amivel kiváló eszközkészlet biztosítása mellett tudsz szöveges dokumentumokat készíteni. A szoftver helyes írás ellenőrzővel is rendelkezik. Beépített kereső funkcióval, több szövegformázási móddal. Free alkalmazás, ingyenes változat. Java alapú projektek készítéséhez is.

Egy alternatív, egyben ígéretes szövegszerkesztő alkalmazás a MultiText Editor ami kiváló felhasználói kezelőfelülettel, illetve eszközkészlettel rendelkezik, azért hogy egyedi szöveges dokumentumokat tudj készíteni.

A MultiText Editor letöltése után annak az érdekében, hogy a programot futtatni tudd, szükség van a Java futtatókörnyezet legújabb kiadására, azt is installálni kell. A szoftver megjelenésben némileg eltérő megjelenéssel rendelkezik a hasonló Text szövegformázás támogató programokkal összehasonlítva, mivel több igen hasznos bármikor fontossá váló funkciót is kipróbálhatsz. A szoftver funkcionalitását azok tudják a legjobban kihasználni akik Java programozási nyelven szeretnének létrehozni projekteket.

A szöveges jellegű tartalmak létrehozása igen egyszerű, ahol szinte bármilyen betűtípust ki lehet választani, az azok elhelyezkedése, formázása, kiemelés, nagyítás, nyomtatás. A MultiText Editor szerkesztője kiváló segítség ha el szeretnéd kerülni a gépelés során esetlegesen bekövetkező elütéses helyesírási hibákat, arról tájékoztat, így az azonnal korrigálható.

Nagyobb szövegkörnyezettel rendelkező tartalmakhoz egy kereső funkciót biztosít, amivel rugalmasan ki tudsz szavakat, vagy akár mondatokat keresni. A MultiText Editor rengeteg nyelven érhető el, de sajnos a Magyar nyelv az kimaradt, de ez talán nem tekinthető akkora problémának. A szoftver nem igények túl nagy erőforrást, funkcionálisan azok számára lehet ideális akik nem szeretnének egy irodai programra költeni, kizárólag csak egyszerűbb szöveges tartalmakhoz akarják felhasználni szempontként figyelembe véve a programozási nyelvet.

Ha esetleg nem nyerné el a tetszésedet, helyette használhatod a MyText nevű alkalmazást, A FocusWriter már több formátumot is támogat mentéseknél, Magyar nyelvi támogatással áll rendelkezésre.

A MultiText Editor egy teljesen szabadon kipróbálható egyszerűbb szöveges jellegű dokumentumok készítésére ideális szoftver, amivel egy időben helyesírás ellenőrző funkciót is kapsz. Java alapú, illetve azon a programnyelven is lehet vele projekteket készíteni.

MultiText Editor Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
MultiText Editor
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Icecream PDF Editor 2.482021-08-02 Icecream PDF Editor 2.48 (0)
  Az Icecream PDF Editor egy ingyenes PDF kezelő, szerkesztő program, amivel a leginkább fontosnak számító feladatokat lehet elvégezni. […]
 • Balabolka 2.15.0.7942021-07-31 Balabolka 2.15.0.794 (4)
  A Balabolka egy szöveges tartalmak audió állománnyá átalakítására képes szoftver. Szövegfelolvasó funkciójával akadály mentesítheted […]
 • Balabolka Portable 2.15.0.7942021-07-31 Balabolka Portable 2.15.0.794 (2)
  A Balabolka Portable megfelelő eszköz, hogy szövegeket audió tartalomként tudj kezelni. Az alábbi Free alkalmazás egy szövegfelolvasó […]
 • Alternate TextBrowser 4.0302021-07-22 Alternate TextBrowser 4.030 (0)
  Az Alternate TextBrowser egy forráskód szerkesztő szoftver ami rengeteg formátumot támogat. A Free alkalmazással a tartalmak […]
 • Alternate TextBrowser Portable 4.0302021-07-22 Alternate TextBrowser Portable 4.030 (0)
  Az Alternate TextBrowser Portable egy HTML, XML, PHP, JAVA, JS, INI, SHELL formátumokhoz használható forráskód szerkesztő szoftver […]