Szövegszerkesztők

MultiText Editor 3.2

A MultiText Editor egy nyílt forráskódú, java alapon futó szövegszerkesztő alkalmazás, amivel kiváló eszközkészlet biztosítása mellett tudsz szöveges dokumentumokat készíteni. A szoftver helyes írás ellenőrzővel is rendelkezik. Beépített kereső funkcióval, több szövegformázási móddal. Free alkalmazás, ingyenes változat. Java alapú projektek készítéséhez is.

Egy alternatív, egyben ígéretes szövegszerkesztő alkalmazás a MultiText Editor ami kiváló felhasználói kezelőfelülettel, illetve eszközkészlettel rendelkezik, azért hogy egyedi szöveges dokumentumokat tudj készíteni.

A MultiText Editor letöltése után annak az érdekében, hogy a programot futtatni tudd, szükség van a Java futtatókörnyezet legújabb kiadására, azt is installálni kell. A szoftver megjelenésben némileg eltérő megjelenéssel rendelkezik a hasonló Text szövegformázás támogató programokkal összehasonlítva, mivel több igen hasznos bármikor fontossá váló funkciót is kipróbálhatsz. A szoftver funkcionalitását azok tudják a legjobban kihasználni akik Java programozási nyelven szeretnének létrehozni projekteket.

A szöveges jellegű tartalmak létrehozása igen egyszerű, ahol szinte bármilyen betűtípust ki lehet választani, az azok elhelyezkedése, formázása, kiemelés, nagyítás, nyomtatás. A MultiText Editor szerkesztője kiváló segítség ha el szeretnéd kerülni a gépelés során esetlegesen bekövetkező elütéses helyesírási hibákat, arról tájékoztat, így az azonnal korrigálható.

Nagyobb szövegkörnyezettel rendelkező tartalmakhoz egy kereső funkciót biztosít, amivel rugalmasan ki tudsz szavakat, vagy akár mondatokat keresni. A MultiText Editor rengeteg nyelven érhető el, de sajnos a Magyar nyelv az kimaradt, de ez talán nem tekinthető akkora problémának. A szoftver nem igények túl nagy erőforrást, funkcionálisan azok számára lehet ideális akik nem szeretnének egy irodai programra költeni, kizárólag csak egyszerűbb szöveges tartalmakhoz akarják felhasználni szempontként figyelembe véve a programozási nyelvet.

Ha esetleg nem nyerné el a tetszésedet, helyette használhatod a MyText nevű alkalmazást, A FocusWriter már több formátumot is támogat mentéseknél, Magyar nyelvi támogatással áll rendelkezésre.

A MultiText Editor egy teljesen szabadon kipróbálható egyszerűbb szöveges jellegű dokumentumok készítésére ideális szoftver, amivel egy időben helyesírás ellenőrző funkciót is kapsz. Java alapú, illetve azon a programnyelven is lehet vele projekteket készíteni.

MultiText Editor Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
MultiText Editor
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EditPad Pro 8.5.12024-05-15 EditPad Pro 8.5.1 (0)
  Az EditPad Pro egy sokoldalú szövegszerkesztő amivel HTML, HTM, JAV, JAVA, C, C+, RSS, TXT, REG, INF, INI dokumentumokat lehet […]
 • OpenShot Video Editor 3.2.12024-07-12 OpenShot Video Editor 3.2.1 (1)
  Az OpenShot Video Editor segítségével profi videószerkesztési feladatokat láthatsz el, ahol látványos slideshowkat készíthetsz […]
 • AIMP Skin Editor 5.30 Build 13152024-07-10 AIMP Skin Editor 5.30 Build 1315 (0)
  Az AIMP Skin Editor a népszerű multimédiás lejátszóhoz tervezett téma szerkesztő program, amivel modern, látványos kinézettel bíró […]
 • Subtitle Edit 4.0.72024-07-09 Subtitle Edit 4.0.7 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]
 • Balabolka 2.15.0.8732024-07-07 Balabolka 2.15.0.873 (4)
  A Balabolka egy szöveges tartalmak audió állománnyá átalakítására képes szoftver. Szövegfelolvasó funkciójával akadály mentesítheted […]

Szólj hozzá