MobileFileSearch – mobilhoz tervezett fájlkereső amit Windows alól lehet futtatni

Windows rendszer alól van lehetőség a mobilodon található fájlok között azokat a tartalmakat felkutatni amikre szükséged van. Az ingyenesen használható MobileFileSearch egyszerűvé, egyben hatékonyabbá teszi hogy azonnal csak azokat a tartalmakat tudd kezelni, felkutatni, majd akár a számítógépre másolni amire valóban szükség van.

Az alábbi kiadást nem kell telepíteni, több beállítás is hozzá lett adva ami az adott fájlok felkutatásához szükséges. A szűrő funkciók között dátum, illetve méret szerinti listázási opciók használhatóak fel.

A MobileFileSearch fájlkezelő, fájlkereső felhasználói felülete az egyéb szoftverektől eltérően sokkal egyszerűbb, rengeteg olyan funkció nem került bele amik talán fölöslegesek. Azoknak érdemes használni akik egy meghatározott fájlt akarnak megtalálni mivel kizárólag csak arra tartanának igényt.

Több gépen is használhatod, csak egyszer kell a számítógépedre lementeni, azt átmásolhatod egy másik eszközre majd az adatkábellel történő mobil kapcsolat létrehozása után gyakorlatilag eredményt tud biztosítani a kipróbálóknak. Némileg hátrány, hogy csak néhány egyszerűbb feladatra használható fel, igaz teljesen ingyenes. A szoftver legújabb szabadon közzétett kiadását itt találod, érdemes kipróbálni ha a számítógépedről szeretnél fájlokat keresni amit a mobilodon tároltál el korábban.

MobileFileSearch – fájlkereső


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
MobileFileSearch – mobilhoz tervezett fájlkereső amit Windows alól lehet futtatni
Szerző
Leírás
Ígéretes, alapvető ismereteket igénylő fájlkereső mobil eszközökhöz. MobileFileSearch...

Kapcsolódó szoftverek