Mappa szinkronizáló funkcióval használható fájlkezelő program az xplorer² LITE

A fájlok metaadat paramétereinek megtekintéséhez is futtatható fájlkezelő programmal sokkal hatékonyabban tudjuk az irodai tartalmakat, képeket, videókat zenéket elérni amivel akár egyéni módszerekkel lehet azokat rendszerezni. Az xplorer² LITE FTP, illetve a Windows rendszeren elérhető fájlok mozgatásához, szerkesztéséhez, illetve a mappákban elérhető tartalmak összehasonlításához választható.

A szoftver egy irodai tartalmakhoz, illetve fájlokhoz egy fájlkereső funkcióval használható fájlkezelő program, rendszerezve lehet a fontosabb tartalmakat elérni. A több panellal kipróbálható indítófelületen akár szín profilokkal címkézhetőek azokat a mappák amikben egy fájlkezelési projekthez kellő fájlokat tárolunk. A mappalistákat el lehet tárolni ami irodai munkafolyamatokhoz, illetve E-mail küldéshez is használható.

Kötegelt fájlkezeléshez, mappa szinkronizálási feladatokhoz

Az alkalmazás a kellő időintervallumban mappák szinkronizálásához is futtatható ami a módosítás dátuma, tartalom, illetve fájlok elnevezése alapján hasonlítja össze.

Az xplorer² LITE különleges fájlkezelési feladatokhoz fájlok megosztásához, a jelentősebb mérettel létrehozott tartalmakat akár darabolhatjuk. Hatékony, azonos tartalommal eltárolt fájlokhoz használható funkcióval felkutathatjuk, illetve törölhetjük a duplikátum tartalmakat. Dokumentumok, fotók megnyitásához, Videók, illetve Audió tartalmak lejátszásához is futtatható.

A Windows operációs rendszer meghatóján eltárolt fájlok attribútum értékeinek a módosításához is hatékony fájlkezelő program az xplorer² LITE innen érhető el.

xplorer² LITE – Fájlkezelő Program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Mappa szinkronizáló funkcióval használható fájlkezelő program az xplorer² LITE
Szerző
Leírás
Képek, videók, irodai fájlok szerkesztéséhez is modern fájlkezelő az xplorer² LITE, mappák szinkronizálásához hatékony.

Kapcsolódó szoftverek