Macgo Free Media Player 2.16.9.2163

A Macgo Free Media Player egy igazán remek, sok hasznos funkcióval ellátott multimédiás lejátszó szoftver, ami videókhoz, és audió fájlokhoz is felhasználható. Alkalmas még Streaming feladatok ellátásához. Beépített képlopót is tartalmaz. Az alábbi Free alkalmazás támogatja az AVI, MPEG, MOV, MP4, WMA, FLAC kimeneteket is. Magyar nyelvű. HD, UHD támogatás.

Szinte minden fontosabb említésre méltó funkciót támogató filmlejátszó szoftver a Macgo Free Media Player, ami szinte bármilyen forrásból meg tud nyitni tartalmakat. Maga a Macgo Free Media Player prémium változatban is elérhető, ami Blu-ray anyagokat is támogat.

A szoftver telepítése után szinte rögtön használható, egy Magyar nyelvű felhasználói felület fogadja a kipróbálóit, ahol több módszerrel is meg lehet neki adni multimédiás fájlokat. Legyen az a számítógép merevlemeze, CD/DVD megható, vagy akár hálózati csatlakozás, tehát Streamingelni is tud.

A Macgo Free Media Player főbb kezelőszerveit tekintve a hagyományos vezérlési módok biztosítottak, a lejátszás, a megállítás, ugratás. A beállításoknál testre lehet szabni magát a megjelenését, ezt előre hozzáadott témákkal lehet megvalósítani, Igaz itt csak néhány fedezhető fel. Engedélyezhető neki hogy az OSD információkat megjelenítse, külön konfigurálható az audió, illetve videó jellemzők. Mivel teljes körű felirat támogatással is bír, azokhoz külön betűcsaládot lehet választani. Természetesen az utóbbit külső fájlból is meg lehet neki adni.

A Macgo Free Media Player tartalmaz egy különleges funkciót, mégpedig azt hogy képernyőmentéseket is lehet készíteni az adott média bármely részletéről, ha erre tartanál igényt, ehhez sem kell külön alkalmazást telepíteni. Természetesen mint a nagyobb márkanevű videólejátszó szoftverek, ő is támogatja, hogy a saját videógyűjteményünket saját lejátszólistákba lehessen rendezni, így garantálható a maximális kényelem.

Fontosabb támogatott formátumok:

MKV, MOV, AVI, FLV, WMV, MP4, MPEG, MP3, WMA, Video CD

Ezeket akár HD, vagy UHD minőségben tudja.

Megfelelőjeként használhatod még a KMplayer vagy a VLC Media Player, esetleg a Media Player Classic Home Cinema megoldását ami kiemelkedő kodek támogatással rendelkezik.

A Macgo Free Media Player egy ingyenesen és Magyar nyelven használható videó, illetve audió lejátszó szoftver, ami Stream feladatokhoz is megfelelő. Lejátszólisták támogatása, könnyű vezérelhetőség jellemzi.

Macgo Free Media Player

Macgo Free Media Player összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Macgo Free Media Player
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VLC Media Player 3.0.15.02021-06-09 VLC Media Player 3.0.15.0 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]
 • VLC Media Player Portable 3.0.142021-06-09 VLC Media Player Portable 3.0.14 (0)
  A VLC Media Player portable egy igen széleskörű videó lejátszó szoftver, különleges szolgáltatásokkal. Tud streamingelni, tartalmaz […]
 • Media Player Classic – Black Edition 1.5.6.60002021-02-02 Media Player Classic – Black Edition 1.5.6.6000 (0)
  A Media Player Classic - Black Edition egy filmek megtekintéséhez, illetve zenei fájlok megnyitásához ideális szoftver. A program […]
 • Gom Media Player 2.3.612021-01-26 Gom Media Player 2.3.61 (1)
   A Gom Media Player az egyik legideálisabb eszköz arra hogy kedvenc filmjeinket meg tudjuk tekinteni, támogatja a lejátszó listák […]