Macgo Windows Blu-ray Player 2.16.7.2121

A Macgo Windows Blu-ray Player egy több népszerű formátum megnyitására alkalmas videólejátszó, ami több forrásból is támogatja a tartalmak megnyitásának a lehetőségét. Ideális Stream feladatokhoz, tud képlopást készíteni, felirat kezelési támogatással, továbbá egyedi testre szabási opciókkal biztosított. Erősségét elsősorban Blu-ray anyagok esetén lehet érzékelni. Néhány fontosabb formátumot tekintve, rá lehet bízni AVI, MPEG, MOV, MKV, MP4, MP3 tartalmakat.

Mivel ma már nem számít újdonságnak a Blu-ray formátum filmek esetén, ezek minőségromlás nélküli megtekintéséhez szükséges egy olyan szoftver ami ezt egyszerűen és testre szabhatóan teszi lehetővé. Ilyen a Macgo Windows Blu-ray Player nevű szoftver is.

A Macgo Windows Blu-ray Player ingyenes változata is elérhető, szerényebb tudással biztosítva, otthoni felhasználásra bőven megteszi.

Az alkalmazás telepítése Angol nyelven történik, de ez természetesen senkit ne tévesszen meg hisz maga a használat már Magyar formában biztosított. Kifejezetten ideális szoftver Blu-ray lemezek kezeléséhez, az azokon található médiák megnyitásához.

Az indítását követően egy néhány fontosnak tekinthető menüpontot tartalmazó felhasználói felület fogad, ahol a legfontosabb beállításokhoz, illetve vezérlőszervekhez lehet hozzáférni.

A fő kezelőpanelon kezdeményezhető a kiszemelt média megnyitása, ahol vagy közvetlenül a merevlemezről tallózható be multimédiás fájl, vagy pedig lemezmeghajtóról. Természetesen itt nem ragad le, hisz Streming feladatokat is ellát, megosztott online anyagokat is támogat.

A Macgo Windows Blu-ray Player kezeli a feliratsávokat, audió csatornákat, ha a videó tartalmazna ilyeneket, az azok közötti váltás egyszerű.

A fontosabb támogatott formátumokat tekintve ismeri az AVI, MPEG, MOV, MKV, MP4, MP3, FLV, WMA, AAC kodekeket.

Hasznos funkciónak számít, hogy biztosít egy beépített képlopót is amivel egy adott jelenet örökíthető meg kép formájában. A beállításoknál külön megadható neki hogy azt hová mentse el, így a végeredmény könnyebben megtalálható.

A fájltársítás ellenőrző funkciójával könnyen alapértelmezett lejátszóvá tehető, így később a multimédiás tartalmak kezelése automatikusan vele történik. A Macgo Windows Blu-ray Player alternatívájaként használható a VLC Media Player, vagy a KMPlayer, Esetleg a Zoom Player Free ami szintén alkalmas Stream feladatokra.

A Macgo Windows Blu-ray Player minőségromlás nélkül tud Blu-ray videókat lejátszani, alkalmas még Streamingelni, illetve képlopásokat végrehajtani. Ingyenesen vízjelet jelenít meg a szóban forgó formátum lejátszásakor.

Macgo Windows Blu-ray Player

Macgo Windows Blu-ray Player összefoglaló:

 • Videó lejátszó program
 • Blu-ray tartalmakhoz való optimalizálás
 • streamingelés
 • fontosabb kodekek támogatása
 • felirat kezelés
 • egyszerű konfigurációs lehetőségek
 • képlopó
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.macblurayplayer.com/windows-bluray-player.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Macgo Windows Blu-ray Player
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
59,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Macgo Free Media Player 2.16.9.21632015-12-06 Macgo Free Media Player 2.16.9.2163 (0)
  A Macgo Free Media Player egy igazán remek, sok hasznos funkcióval ellátott multimédiás lejátszó szoftver, ami videókhoz, és audió […]
 • Zoom Player Free 15.0.42019-04-08 Zoom Player Free 15.0.4 (0)
  A Zoom Player Free egy egyszerű megjelenéssel, de mégis nagy tudással ellátott multimédiás program, ami mindent tud ami elvárható […]
 • QuickTime 7.7.42013-07-01 QuickTime 7.7.4 (0)
  A QuickTime egy ideális eszköz arra hogy különböző multimédiás tartalmakat, többek között videókat audió állományokat illetve […]
 • Tipard Blu-ray Player 6.1.582017-06-12 Tipard Blu-ray Player 6.1.58 (0)
  A Tipard Blu-ray Player egy prémium kategóriás filmlejátszó program, ami nem csak Blu-ray formátumot támogat. Az alkalmazás rengeteg […]
 • HUPlayer 1.0.62019-06-20 HUPlayer 1.0.6 (1)
  A HUPlayer egy skinezhető kezelőfelületű videók, audió fájlok lejátszására alkalmas multimédiás program, ami rengeteg formátumot […]