Letölthető a HxD 2.2 ( HEX megjelenítő, szerkesztő alkalmazás )

Megjelent a haladó ismeretekkel rendelkező felhasználók számára kötelező rendszer segédeszköz legújabb kiadása a HxD 2.2. A szoftverrel rengeteg Windows fájlformátum forrás szintű megtekintésére, illetve a szerkesztésére van lehetőség. Memória elemző funkcióval is rendelkezik.

Talán az egyik legnagyobb felhasználói táborral büszkélkedő rendszer szintű fájlok megtekintésére, szerkesztésére használható szoftver, amivel DLL, EXE fájlokat tudsz megnyitni, szerkeszteni, vagy teljesen új tartalmakat létrehozni. A szoftver akár adatmentési feladatokhoz is jól tud jönni. A napokban jelent meg a szoftver legújabb kiadása ami továbbra is ingyenes. Rengeteg speciális funkcióval, beállítással rendelkezik amivel a felhasználhatósága bővíthető. A szoftver a korában említett funkciókon kívül rendelkezik egy memória elemzővel, vele kilistázható az összes olyan folyamat, Process ami a háttérben fut. A jelenlegi kiadás néhány apróbb hibajavítást kapott sajnos egy negatív tulajdonság is felhozható, hogy az aktuális kiadásból eltávolításra került a Magyar nyelv. Ennek hiányában is maradéktalanul tölti be azokat a munkafolyamatokat amikre eredetileg létrehozták. Kereső funkcióval adott HEX értékekhez, fájlmegsemmisítővel, fájl összehasonlítóval is rendelkezik így valóban profi szoftver, sőt teljesen szabadon kipróbálható. A HxD 2.2 innen szerezhető be. Ha nem akarod telepíteni erre a kiadásra van szükség.

Itt a HxD 2.2


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a HxD 2.2 ( HEX megjelenítő, szerkesztő alkalmazás )
Szerző
Leírás
Letölthető a HxD 2.2, remek HEX szerkesztő szoftver

Kapcsolódó szoftverek

Cimkék: