Képkezelő, ID3 Tag szerkesztő funkcióval: JPhotoTagger

A szabadon kipróbálható program egy hasznos képkezelő alkalmazás amivel rendszerezhető, illetve szerkeszthető néhány különleges eszközzel a gépen található képkollekció. A JphotoTagger egy ID3 Tag szerkesztővel is rendelkezik, ott azokat a funkciókat vehetjük igénybe mint a zenei fájloknál megszokott kategorizálók esetén használhattunk.

Vele a képeidhez tudsz plusz információkat hozzáfűzni ID3 tagok formájában, ahol még azt rendszerezni is lehet több változó szerint. A JPhotoTagger nevű alkalmazást nagyon egyszerű használni, azért hogy ez meg is valósuljon, egy remek felhasználói felületet kapunk. A rendszerezendő képeket a felületére kell húzni, betallózni, majd hozzá is fűthetünk plusz információkat, ezek később lehetnek hasznosak hogy azokat rendszerezetten lehessen a gép merevlemezén megtalálni.

Legfontosabb képességek…

Ha néhány dologtól eltekintünk, illetve kisebb feladatokra, otthoni felhasználáshoz kell, egy azok közül a képkezelők közül amit mindenképp javasolt kipróbálni. Az Operációs rendszer is tartalmaz ehhez alapvető eszközöket, viszont a címben említett program ettől sokkal dinamikusabb eszközökkel rendelkezik ehhez. A JPhotoTagger képszerkesztője innen szerezhető be. Csak angol nyelven használható. Csekély erőforrással, rengeteg hasznos funkcióval jellemezhető.

JPhotoTagger – kép rendszerező


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Képkezelő, ID3 Tag szerkesztő funkcióval: JPhotoTagger
Szerző
Leírás
Ingyenes képszerkesztő szoftver ID3 Tag kezelővel

Kapcsolódó szoftverek