Blog

Képek konvertálása az One Commander fájlkezelő programmal

A Windows alapértelmezett fájlkezelő szolgáltatásainak a hiányosságai pótolhatóak az One Commander eszközével, fájl előnézeti funkcióval futtatható fájlkezelő. Információkat is megtekinthetünk a tartalmakról, két ablakos kezelőfelülettel hozták létre amivel akár egyéni módszerrel lehet az archív mappákat kicsomagolni, fájlokat szerkeszteni, átnevezni. Képek konvertálásához, színtulajdonságok testre szabásához is megfelel az ingyenes fájlkezelő.

Egy alternatív fájlkezelő megoldás amivel számos fájlkezelési feladatot lehet elvégeznünk, konvertálhatunk fotókat, Videókat, fájlokat szerkeszthetünk, átnevezhetjük, törölhetjük, mozgathatjuk. Egy több lapos felhasználói felületen hierarchikus módszerrel tudjuk a tartalmakat kilistázni. A periodikus fájlkezelési feladatokhoz azokat színjelölő szolgáltatással kedvencekhez adhatjuk. A szoftver a tartalmaink gyorsabb elérését helyezi előtérbe, hatékonyabban férhetünk hozzá az összes fájlhoz, a tartalmainkról adatokat is megjeleníthetünk.

Képek konvertálása, átméretezése

Egyszerűen konvertálhatunk képeket amivel az azok minőségét is módosíthatjuk, tömöríthetjük. A Programmal a konvertált tartalmakat Regex fájlkiterjesztés szabályokkal tudjuk átnevezni. Forgathatjuk a fotókat, vízszintes, illetve függőleges méretarány megtartásával képpont értékekkel átméretezhetjük.

Az alkalmazással név, formátum, illetve, létrehozás dátum alapján listázhatóak ki a fájlok amivel akár tömörített mappákat is kibonthatunk, Videókat, Audió tartalmakat konvertálhatunk. A gyors fájlszerkesztési funkciókkal elérhető otthoni használat esetén ingyenes One Commander innen szerezhető be.

One Commander – Fájlkezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Képek konvertálása az One Commander fájlkezelő programmal
Szerző
Leírás
Tömérdek fájlkezelési szolgáltatással futtatható szoftver az One Commander amivel fotókat is átnevezhetünk, konvertálhatunk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá