Letölthető az EF Commander 18.10 ( fájlkezelő alkalmazás )

Megjelent a kiemelkedő fájlkezelő szolgáltatásokkal rendelkező alkalmazás legújabb kiadása az EF Commander 18.10, a szoftver a fájlok kezelésén kívül néhány olyan speciális funkcióval rendelkezik amik nem kifejezetten illik bele a feladatkörébe de hasznos lehet, ilyen például a képlopó funkció.

A szoftver egy igen népszerű fájlkezelő szoftver amit a rengeteg speciális funkciókínálatának köszönheti. Ha esetleg te is ismered, vagy használod, szerezd be a legújabb kiadását az EF Commander 18.10-et, ami ezen túl is remek társad lehet a gépeden található fájlok rendszerezett kezelésében, illetve néhány különleges funkciót is kipróbálhatsz, többek között képernyőmentést készíthetsz a gépeden végrehajtott tevékenységekről. Ezt a funkcióját, vagyis a képlopást könnyedén kezdeményezheted. Tömörítés, tartalmak kicsomagolása, illetve FTP fájlműveletek, ezek alapfunkciók érdemes ezekre is felhasználni. A Magyar nyelven is használható EF Commander 18.10 egy feladatkezelővel is fel van szerelve, amivel leállítható minden akár lefagyott folyamat, Nem kell a Windows feladatkezelőjét használni erre. Skinezhető, így megjelenésben is maximális felhasználói élményt biztosít. A próbaverziósan beszerezhető változat, a telepíthető verzió innen, a hordozható kiadás itt található.

EF Commander 18.10 fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető az EF Commander 18.10 ( fájlkezelő alkalmazás )
Szerző
Leírás
Itt a népszerű, jobbnál jobb funkciókkal rendelkező fájlkezelő alkalmazás nemrég kiadott változata az EF Commander 18.10.

Kapcsolódó szoftverek