Blog

Ingyenes képlopó, képszerkesztőként is használható szoftver a Sniptool

Képszerkesztő szoftverre sincs szükséged ha ezt az ingyenes képlopó szoftvert használod a Windows asztali tevékenység megörökítésére. A Sniptool a tartalom megosztásához is egyszerű megoldást kínál.

Kiváló képlopó szoftver ami a hasonló megoldásokkal összehasonlítva sokkal egyszerűbb, egyben hatékonyabb eredményt tud biztosítani, egyetlen szoftverrel lehet képernyőmentéseket létrehozni, illetve azt szerkeszteni, majd megosztani ha azt szerettük volna végrehajtani. A Sniptool képlopáskor bármilyen terület akár szabadkézi kijelölését is támogatja, az elkészítése után azonnal szerkeszthető, feliratozhatunk rá, rajzolhatunk, effektezhető, meglepően sok eszköz választható ki a képlopás módosításához. A Sniptool fotó szerkesztőjének a felhasználói felületét skinekkel lehet módosítani, igaz az alapértelmezett felszín is látványos, remekül navigálható, megfelelő hozzáadott funkciókat lehet felfedezni.

A képernyőmentő szoftver telepítést nem igénylő, illetve installálható verziója is beszerezhető, minden esetben a szükséges funkciókat kapjuk amivel bármely tevékenységről a legjobb minőségben lehet fotót készíteni ami Windows rendszeren történik.

A Sniptool egy ingyenes képszerkesztővel rendelkező képlopó alkalmazás amivel a végeredmény megosztása sem probléma mivel alapértelmezés szerint az egyik legegyszerűbb módszerrel tehető meg. Csak Angol nyelven áll rendelkezésre.

Sniptool – Képlopó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes képlopó, képszerkesztőként is használható szoftver a Sniptool
Szerző
Leírás
Sniptool - Képlopó amivel a fotókat szerkeszteni, majd megosztani is meg lehet

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá