Videó szerkesztővel, Webkamera támogatással is rendelkezik az ActivePresenter videó képlopója

A számítógéphez csatlakoztatott webkamerák, a Windows rendszeren történő akár osztott asztali tevékenység formájában végrehajtott prezentációk minőségi videó felvétel elmentésére képes az ActivePresenter. A videó szerkesztője egy remek eszközökkel rendelkező prémium megoldás.

Az általunk bemutatott képlopó, videó felvevő szoftver aktuális kiadása teljesen ingyenesen használható ami rengeteg feladat esetén megoldás lehet ha egy olyan programra lenne szükség ahol inkább haladó szintű szerkesztési feladatokat szeretnénk igénybe venni egy saját projekt létrehozásához. Természetesen a kereskedelmi feladatokat megkövetelő tevékenységekhez is eredményt biztosít.

Videó felvevő, ami rengeteg funkcióval rendelkezik

Az ActivePresenter a videó felvételek készítését több formátumban is támogatja, azt azonnal szerkeszteni tudod ahol az vágható, effekteket adhatsz hozzá, hangerő, illetve egyéb a végeredményre jellemző tulajdonsága módosítható. Ha szükséges HTML5 jellemzőkkel tudja a projektet eltárolni, később az konvertálást sem igényel azonnal meg is osztható.

Ingyenes, otthoni videó felvételekhez választható, ha kereskedelmi feladatra keresel hasonló képlopót, abban az esetben a nagyobb tudással rendelkező kiadását meg is lehet vásárolni. Itt találod a legújabb verziót, az ingyenes, csak Angol nyelven használható.

ActivePresenter – videó képlopó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videó szerkesztővel, Webkamera támogatással is rendelkezik az ActivePresenter videó képlopója
Szerző
Leírás
Prémium megtervezéssel rendelkező videó felvevő szoftver: ActivePresenter

Kapcsolódó szoftverek