Ingyenes felhő, Virtuális meghajtókon történő fájlok megosztásához, titkosításához választható a Cryptomator

Egy helyi tárolóegységeken tárolt fájlok szinkronizált eléréséhez alapvető konfigurációval beszerezhető privát fájlok megosztásához futtatható program amivel felhő alapú tárhelyen, illetve virtuális meghajtókon lehet a fájlokat elérni. Ingyenes. Fájlok, illetve a tartalmak nevének titkosításához is futtatható eszközzel titkosíthatjuk a fájlokat a Cryptomator alkalmazással a privát tartalmakat csak egy jelszóval érhetjük el.

Modern titkosítási szabványokkal, tartalmak megosztásához használható program amivel a fájlokat egy AES, 256 Bites kulccsal tudjuk egyedi jelszavakkal biztonságosan elmenteni. A felhő tárhelyeken is profi ingyenes alkalmazással konfigurálhatjuk a bizalmas adatok jelszóval titkosításához készített széfek tulajdonságait, ahol át lehet azokat nevezni, módosíthatjuk a tartalmak attribútum paramétereit, illetve akár egy konfigurált időpontban lehet a fájlokat zárolni. A szoftver virtuális meghajtók, illetve akár felhő OnDrive, Dropbox tárhelyekhez is használható amivel a privát tartalommal elérhető fájlokat akár mobilról, illetve Windows rendszerről is el lehet érni.

A Dropbox fájlmegosztóhoz készített mappákban található tartalmakat automatikusan tudja titkosítani, a privát fájlokat csak azok a felhasználók tudják megtekinteni akinek a megfelelő hozzáférési jogosultságuk megvan.

Alapvető ismeretekkel rendelkező felhasználóknak modern fájltitkosító, megosztó

A szoftver egy visszaállítási kulcsok készítéséhez is futtatható eszközt is tartalmaz amivel a elveszett jelszavakat lehet visszaszereznünk. Egy áttekinthető egyszerűen használható alkalmazás amivel egy biztonságos széf kiegészítővel tudjuk a kényes adatokkal létrehozott fájlokat eltárolni. A fájlok titkosításához, illetve megosztásához beszerezhető Cryptomator installálható illetve, telepítés nélkül futtatható kiadásban is beszerezhetjük.

Cryptomator – Fájlmegosztó, titkosító program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes felhő, Virtuális meghajtókon történő fájlok megosztásához, titkosításához választható a Cryptomator
Szerző
Leírás
Fájlok megosztásához, titkosításához futtatható ingyenes szoftver a Cryptomator

Kapcsolódó szoftverek