Hulu Downloader 2.8.95.18

A Hulu Downloader egy videók letöltésére alkalmas program, ami szóban forgó műveleten felül számos extra funkciót is szolgáltat. Többek között tud konvertálni, rippelni, videókat felvenni. FLV fájlkiterjesztés támogatással.

Videó jellegű tartalmak esetén felhasználótól és céltól függően rengeteg egyedi igény merülhet fel. Szükség lehet azok letöltésére, konvertálására, vagy esetleg a keresésükre. Ezen fontosabb opciókat biztosítja a Hulu Downloader ami Magyar nyelven is tud.

Az alkalmazás telepítése után lehetséges hogy az első indítását követően nem honosított formában fog futni, de ez természetesen a beállításoknál módosítható.

A kezelőfelülete igen egyszerű, jól navigálható, így a használata azok számára sem fog problémát okozni, akik elsőként próbálják ki. A Hulu Downloader tartalmaz egy beépített böngészőt, amivel többek között videókat lehet keresni akár a YouTube-on.

Ha egy olyan tartalmat tekintesz meg ami támogatott az esetében, akkor felajánlja annak a mentését azokban a formátumokban amik elérhetőek. Számos népszerű oldalt támogat. Az egyéb funkcióit tekintve tud audió CD-ket rippelni, így egyszerűen, pár lépésben tudsz mentéseket készíteni meglévő adathordozóidról.

Ha egy adott céleszközre szánsz médiákat, de az nem optimális kimeneti jellemzőkkel bír, át is lehet vele konvertálni, ahol a legfőbb jellemzők profil formájában állíthatóak össze. Természetesen azok sem érezhetik magukat hátrányban, akik az egyedi testre szabási lehetőségek hívei, hisz az is biztosított a Hulu Downloader esetében. Meg lehet adni a felbontást, bitráta értékeket, ezek külön megváltoztathatóak videó, illetve audió jellemzőkre bontva.

A tartalmak letöltésekor azokat kategorizálni lehet, így később könnyebben megtalálhatóak a számítógép merevlemezén. Előre létrehozott besorolások érhetőek el, természetesen ez manuálisan módosítani lehet, újak adhatóak hozzá.

Konvertálásra felhasználható még a Format Factory, funkcionálisan ő sokkal többet biztosít, ráadásul teljesen ingyenesen használható. A Hulu Downloader videóletöltő funkcióját a VSO Downloader nevű programmal lehet helyettesíteni.

A Hulu Downloader egy univerzális szoftvercsomag, amivel videókat lehet letölteni, konvertálni, rippelni. Beépített böngészője a tartalom megtalálásában igen hasznos lehet. Ingyenesen idő/funkciókorlátozással vehető igénybe.

Hulu Downloader

Hulu Downloader összefoglaló:

 • Videó letöltő alkalmazás
 • beépített böngésző
 • számos népszerű oldalt támogat, többek között a YouTube-ot is.
 • a tartalmak kategorizált elérése
 • konvertáló
 • rippelés
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.hulu-downloader.com/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Hulu Downloader
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
59,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Youtube Downloader HD 4.42022-08-06 Youtube Downloader HD 4.4 (0)
  A Youtube Downloader HD rendkívül könnyen kezelhető Free alkalmazás, amivel közösségi videómegosztókon található tartalmakat […]
 • Freemake Video Downloader 4.1.13.1092021-12-02 Freemake Video Downloader 4.1.13.109 (3)
   A Freemake Video Downloader több mint 50 weboldalt támogató videó letöltéskezelő szoftver aminek a segítségével a lehető […]
 • Free Music & Video Downloader 2.462020-10-11 Free Music & Video Downloader 2.46 (0)
  A Free Music & Video Downloader egy könnyen használható videók, illetve zenék keresésére és letöltésre alkalmas program. Az alábbi […]
 • YT Downloader 4.10.42020-01-29 YT Downloader 4.10.4 (0)
  Az YT Downloader egy igen egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas program, amivel minőségromlás nélkül menthetsz le […]
 • Wise Video Downloader 2.84.1142020-01-20 Wise Video Downloader 2.84.114 (0)
  A Wise Video Downloader egy könnyed videó letöltő szoftver amivel a YouTube-ról szerezhetünk be tartalmakat. Biztosít még videó […]