Glary Utilities For Android 3.2.0.966

A Glary Utilities For Android egy mobil karbantartó alkalmazás, amivel törölhetőek a fölösleges fájlok, sőt igény esetén gyorsító funkciót is szolgáltat. Az alábbi Free alkalmazásban találhatsz még programeltávolítót, fájlkezelőt, RAM manager szolgáltatást.

Ha kezd lassulni a mobilod, nem szeretnél ebbe a ténybe beletörődni, ki szeretnéd hozni az Androidból a maximumot, akkor itt egy remek karbantartó, ami már asztali gépeken már bizonyított. A Glary Utilities For Android számos különleges szolgáltatást rejteget magában.

A kis méretű telepítőfájl installálása után egy igen egyszerű, de mégis informatív felhasználói felület fogad, ahol az egyes funkciók igen érthető elnevezést kaptak. Sajnos a Glary Utilities For Android Magyar nyelven nem tud, ettől eltekintve mégis remek szolgálatot tud tenni.

A főbb funkciókat tekintve fel tudja kutatni a rendszer alatt, illetve a memóriakártyán, háttértárolókon található azon fölösleges fájlokat, amik az értékes helyet foglalják, azok akár egyetlen kattintással eltávolíthatóak, törölhetőek. Biztosít még egy privát takarítót, amivel a böngészők, illetve egyéb programok, szöveges üzenetek, híváslisták, nézhetőek át, pucolhatóak.

A Glary Utilities For Android segítségével áttekinthetőek a futó folyamatok, majd a fölöslegesek leállíthatóak, így kiváló RAM manager szolgáltatással is bír. Ezen funkciójának a futtatásával Android gyorsítást érhetsz el.

Vele lehetőség van még arra, hogy át tudd nézni azokat a korábban telepített alkalmazásokat, amik már nem kellenek, vele uninstallálhatod is őket.

Néhány alapvető információt is meg tud jeleníteni, többek között azt, hogy mely alkalmazások merítik legjobban a mobilodat, illetve egy átfogó rövid jelentést is szolgáltat a háttértároló aktuális kihasználtsági állapotáról.

Helyet kapott benne még egy alternatív fájlkezelő, amivel a rendszeren belül tudsz tartalmakat keresni, adminisztrálni.

Alternatívájaként a CCleaner For Android megoldását, vagy a Clean Master For Android nevű karbantartót javasoljuk.

A Glary Utilities For Android Windowsra optimalizált változatban is elérhető.

Összességében nézve a Glary Utilities For Android egy univerzális karbantartó program mobilra, ami az általános információk szolgáltatásán kívül úgy tudja gyorsítani a mobilodat, hogy takarítja a RAM-ot, a böngésző és egyéb programok előzményeit. Mindenképp érdemes kipróbálni.

Glary Utilities For Android

Glary Utilities For Android összefoglaló:

 • Android karbantartó program
 • takarító funkció
 • alapvető információk megjelenítése a háttértárolók állapotáról
 • uninstaller
 • RAM manager
 • beépített fájlkezelő
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Fejlesztői oldal: http://www.glarysoft.com/glary-utilities-android/

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Glary Utilities For Android
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Glary Utilities 5.188.0.2172022-05-17 Glary Utilities 5.188.0.217 (0)
  A Glary Utilities segítségével rendbe rakhatjuk a Windowst ezáltal gyorsabbá és megbízhatóbbá téve azt. Takarítja a böngészőt, a […]
 • The Cleaner – Speed up & Clean 1.7.42016-03-01 The Cleaner – Speed up & Clean 1.7.4 (0)
  A The Cleaner - Speed up & Clean nevű Android program segítségével néhány lépés követésével tudod karbantartani a mobilodat. Ideális […]
 • All-In-One Toolbox (Cleaner) 5.2.72015-11-10 All-In-One Toolbox (Cleaner) 5.2.7 (0)
  Az All-In-One Toolbox (Cleaner) egy mobilon futtatható teljes körű karbantartó amivel egy kattintással tudsz takarítani a […]
 • Glary Utilities PRO 5.188.0.2172022-05-17 Glary Utilities PRO 5.188.0.217 (0)
  A Glary Utilities PRO segítségével gyorsabbá, stabilabbá és megbízhatóbbá tehető a Windows. A népszerű ingyenes szoftver prémium […]
 • Disk SpeedUp 5.0.1.762022-05-17 Disk SpeedUp 5.0.1.76 (0)
  A Disk SpeedUp egy Magyar felhasználói felülettel rendelkező töredezettség mentesítő program amivel betöltéskori mentesítés, illetve […]