Free Convert FLAC To MP3 3.3

A Free Convert FLAC To MP3 egy audió tartalmak konvertálására alkalmas szoftver amivel FLAC formátumot tudsz dekódolni MP3, AIFF, AMR, WMA, AC3, OGG, MP2, M4A, AAC, AU, WAV kimenetekbe. Minimális beállítást igényel. Opcionálisan profil formájában lehet módosítani a kimeneti jellemzőket. Free alkalmazás.

Ha rendelkezel egy audió tartalommal, aminek a kimeneti formátuma FLAC, azt szeretnéd átalakítani akár mobilra szánt, támogatottabb jellemzőkkel bíró kimenetté, itt egy igen egyszerűen futtatható, dekódoló program, a Free Convert FLAC To MP3. Több népszerűbb kimenetbe is tud menteni.

A Free Convert FLAC To MP3 letöltése után az alkalmazás néhány lépésben installálható, ezt követően modern, nagyon egyszerűen navigálható kezelőfelületen adhatod meg azt a fájlt amit konvertálni szeretnél.

A Free Convert FLAC To MP3 egyetlen negatívuma, hogy kizárólag FLAC fájlformátumokat lehet a számára megadni mint dekódolandó audió tartalmat. Ez természetesen azok számára nem okoz problémát, akik kizárólag a szóban forgó fájlformátummal dolgoznak.

Az alkalmazás kezelőfelületére az átalakításra szánt fájlt, a bal felső menüpontnál lehet kiválasztani, ezt követően néhány extra funkció is elérhetővé válik. Szükség esetén az audió fájlt vágni is lehet, tartalmaz egy egyszerűbb médialejátszót, ez több szempontból is előnyös. A kívánt formátumot egy legördülő listán lehet kiválasztani, itt felfedezhető az MP3, AIFF, AMR, WMA, AC3, OGG, MP2, M4A, AAC, AU, WAV kimenetek.

A Free Convert FLAC To MP3 azt is támogatja, hogy módosítani tudd a mentendő médiafájl minőségét, ez is egy legördülő listán választható ki.

Az extra opciók részeként metaadat információkat fűzhetsz hozzá, előadó, szerző… Testre szabható, hogy milyen prioritás szerint alakítsa át a fájlt. A beállításoknál külön konfigurálható, hogy hová mentse el a végeredményt, ezt közvetlenül a fő kezelőpanelon teheted meg.

A Free Convert FLAC To MP3 alternatívájaként választhatod az EZ CD Audio Converter nevű programot, vele Rippelési feladatokat is végre tudsz hajtani. A Soft4Boost Audio Studio megoldása Audió felvevő funkciót is biztosít.

A Free Convert FLAC To MP3 egy teljesen ingyenesen használható FLAC audió formátumok konvertálására alkalmas szoftver. Az egyszerű használhatóságra összpontosít, tartalmaz egy Metaadat szerkesztő funkciót, amivel. Egyedi információkat is hozzáfűzhetsz a médiafájlhoz.

Free Convert FLAC To MP3

Free Convert FLAC To MP3 Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Free Convert FLAC To MP3
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Freemake Audio Converter 1.1.9.62021-05-22 Freemake Audio Converter 1.1.9.6 (0)
  A Freemake Audio Converter segítségével egyszerűen és gyorsan tudod audió állományaidat átalakítani, konvertálni a legnépszerűbb és […]
 • FSS Audio Converter 2.3.0.22016-04-30 FSS Audio Converter 2.3.0.2 (0)
  Az FSS Audio Converter zenei állományok konvertálására használható remek kis szoftver. Rengeteg formátumot ismer, többek között MP3, […]
 • EZ CD Audio Converter 11.2.0.12023-09-21 EZ CD Audio Converter 11.2.0.1 (0)
  Az EZ CD Audio Converter egy könnyen kezelhető zenei tartalmak konvertálására alkalmas eszköz. A szolgáltatásai részeként lehet vele […]
 • LameXP 4.20.23562023-03-08 LameXP 4.20.2356 (0)
  A LameXP egy rendkívül rugalmas lehetőségeket biztosító audió konvertáló eszköz ami az adott munkafolyamat végrehajtásához rengeteg […]
 • A’s Video Converter 7.17.12022-01-14 A’s Video Converter 7.17.1 (0)
  Az A's Video Converter segítségével igen rugalmas formában tudsz adott videó fájlokat átkonvertálni sokkal népszerűbb kimenetre, így […]