Boot Manager

FlashBoot 3.3p

A FlashBoot egy kifejezetten hasznos Windows segédszoftver, amivel néhány lépésben tudsz létrehozni Bootolható USB meghajtókat az esetleges PC újratelepítés céljából. Az alábbi Free alkalmazással lehetőséged van arra hogy egy olyan telepítést készíts, amivel az operációs rendszer teljes mértékben a cserélhető adathordozóról indul el.

Adatmentéshez, az operációs rendszer újratelepítéséhez ideális segédszoftver a FlashBoot, amit azok a felhasználók tudnak kihasználni, akinek a számítógépe esetleg nem tartalmaz CD/DVD meghajtót.

A FlashBoot letölthető telepíthető, illetve hordozható változatban, mindkét megoldás biztosítja az összes fontosabb opciót az adott munkafolyamathoz.

A szoftver használata viszonylag egyszerű, a feladat végrehajtását egy beépített varázslófelületen lehet elvégezni, ahol elsőként el kell dönteni mit szeretnél tenni. A FlashBoot nevű alkalmazással az USB adathordozóidat Bootolhatóvá lehet tenni, csak a megfelelő kiterjesztéssel rendelkező ISO fájl szükséges ehhez, illetve csatlakoztatni kell a cserélhető adathordozót.

FlashBoot: Hordozható Windows létrehozása

A szoftver rendelkezik egy igen speciális lehetőséggel, opcionálisan az operációs rendszert egy cserélhető adathordozóra tudod telepíteni, így az arról fut a későbbiekben. Ebből adódóan az sokkal rugalmasabb felhasználhatóságot biztosít minden felhasználónak.

A FlashBoot megoldásában felfedezhető még egy egyéb opció, a privát adatokat tartalmazó Flash meghajtóidat formálni tudod, így arról később semmilyen módszerrel nem lehet helyreállítani a törölt fájlokat. A szoftver kezelőfelületén négy fő menüpont fedezhető fel, itt választhatóak ki az előzőleg leírt funkciók.

Az indítófelületen egy Angol nyelvű leírás is található ha esetleg elakadnál valamiben. Ha csak kipróbálnád, a hordozható változatot érdemes választani.

A Windows USB meghajtóról való újratelepítéséhez több ingyenes program is beszerezhető, az egyik legszéleskörűbb megoldás a Rufus amit diagnosztikai eszközök futtatásához, Linux rendszerek kipróbálásához is ideális. A MultiBootUSB-vel egyszerre több médiafájl is felmásolható, szintén szabadon kipróbálható.

A FlashBoot nevű alkalmazással a cserélhető adathordozóidról tudsz Windows telepítést elvégezni, vagy akár ha fontos arról futtatható maga a rendszer. Beszerezhető prémium változatban, ami további eszközöket kínál a széles körűbb használat biztosításának a céljából.

FlashBoot

FlashBoot Összefoglaló:

 • Bootolható adathordozók létrehozásához
 • Windows rendszerekhez
 • Az operációs rendszer Flash meghajtóról való futtatásához
 • nem kell konfigurálni
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • végleges fájltörlő funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.prime-expert.com/flashboot/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FlashBoot
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FlashBoot Portable 3.3p2023-06-25 FlashBoot Portable 3.3p (0)
  A FlashBoot Portable nevű telepítés nélkül használható szoftverrel profi szinten tudsz létrehozni Bootolható adathordozókat Windows […]
 • Ventoy 1.0.992024-06-08 Ventoy 1.0.99 (0)
  A Ventoy nevű szoftverrel Bootolható adathordozókat lehet létrehozni a cserélhető USB adathordozóinkból. A program által kezelt […]
 • Universal USB Installer 2.0.2.32024-05-24 Universal USB Installer 2.0.2.3 (0)
  Az Universal USB Installer segítségével bootolhatóvá teheted USB kulcsodat arról telepíthetsz Windowst vagy akár próbából futtathatsz […]
 • Rufus 4.52024-05-23 Rufus 4.5 (0)
  A Rufus nevű hordozható program segítségével bootolhatóvá teheted az USB meghajtódat. Diagnosztikai szoftverek futtatásához, […]
 • Easy USB Creator 2.3.2.452022-01-04 Easy USB Creator 2.3.2.45 (0)
  Az Easy USB Creator egy speciális segédalkalmazás, amivel Bootolható médiákat állíthatsz össze néhány lépésben. Nincs szükség […]

Szólj hozzá