FlashBoot Portable 3.3i

A FlashBoot Portable nevű telepítés nélkül használható szoftverrel profi szinten tudsz létrehozni Bootolható adathordozókat Windows rendszerek telepítéséhez. A program tartalmaz egy speciális opciót, vele a cserélhető adathordozóra is telepíthető az operációs rendszer, így azt arról is futtatni lehet. Free alkalmazás.

A hordozható szoftverrel egyszerűen tudod Bootolhatóvá tenni a cserélhető adathordozóidat, FlashBoot Portable nevű alkalmazást Windows rendszerekhez tervezték.

A FlashBoot Portable letölthető változata egy ZIP fájlban található, azt ki kell bontani, majd ezt követően az azonnal futtatható. A szoftver áttekinthető kezelőfelületéből adódóan nagyon egyszerű a használata, az indítása után egy beépített varázslófelületen kell elvégezni a szükséges funkciókat. Ha esetleg telepítenéd a kínálatunkban a hagyományos változata is megtalálható.

A választható opciókra kitérve a programmal létrehozhatsz Bootolható USB adathordozókat, itt csak ki kell választani az operációs rendszer típusát. A prémium változata sokkal több funkciót kínál az ingyenes kiadás néhány funkcióhoz nem biztosít hozzáférést, ilyen a komplett Windows rendszer Flash meghajtóra való másolásának a lehetősége, illetve BartPE rendszerek létrehozása.

Az adathordozó felhasználása előtt az esetleges privát adatokat tartalmazó fájlokat a FlashBoot Portable nevű alkalmazással törölni lehet, erre két módszert kínál. Egy egyszerűbb formázást, illetve egy biztonságos metódust, ebben az esetben az adatok nem állíthatóak helyre.

A néhány kattintást igénylő konfiguráció elvégzése után a FlashBoot Portable létrehozza a kívánt Boot médiafájlt.

A WinToUSB közel hasonló lehetőségekkel rendelkezik, azt Windows 10 rendszerekhez hozták létre, adathordozóról való operációs rendszer futtatásához. Telepítés nélkül helyette használható még a LinuxLive USB Creator Portable, elsősorban Linux rendszerekhez, az azok kipróbálásához.

A FlashBoot Portable egy ingyenesen is beszerezhető, telepítés nélkül használható Bootolható adathordozók létrehozásához megtervezett szoftver, tartalmaz adattörlő eszközt, vele az operációs rendszer akár a cserélhető adathordozóról is futtatható.

FlashBoot Portable

FlashBoot Portable Összefoglaló:

 • Bootolható adathordozók készítéséhez
 • Nem kell telepíteni
 • vele az operációs rendszer a cserélhető USB eszközről is elindítható
 • adatörlő eszköz
 • néhány lépésben használható
 • minimális beállítási igény
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.prime-expert.com/flashboot/ 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FlashBoot Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FlashBoot 3.3i2021-06-11 FlashBoot 3.3i (0)
  A FlashBoot egy kifejezetten hasznos Windows segédszoftver, amivel néhány lépésben tudsz létrehozni Bootolható USB meghajtókat az […]
 • Rufus 3.172021-10-24 Rufus 3.17 (0)
  A Rufus nevű hordozható program segítségével bootolhatóvá teheted az USB meghajtódat. Diagnosztikai szoftverek futtatásához, […]
 • Ventoy 1.0.562021-10-23 Ventoy 1.0.56 (0)
  A Ventoy nevű szoftverrel Bootolható adathordozókat lehet létrehozni a cserélhető USB adathordozóinkból. A program által kezelt […]
 • Universal USB Installer 2.0.0.82021-10-18 Universal USB Installer 2.0.0.8 (0)
  Az Universal USB Installer segítségével bootolhatóvá teheted USB kulcsodat arról telepíthetsz Windows 8 -at vagy akár próbából […]
 • Easy USB Creator 2.22017-02-06 Easy USB Creator 2.2 (0)
  Az Easy USB Creator egy speciális segédalkalmazás, amivel Bootolható médiákat állíthatsz össze néhány lépésben. Nincs szükség […]