Easy USB Creator 2.2

Az Easy USB Creator egy speciális segédalkalmazás, amivel Bootolható médiákat állíthatsz össze néhány lépésben. Nincs szükség telepítésre, hordozható szoftver. Nagyon egyszerű a használata. Ideális telepítő készletek összeállításához. Windows rendszerek esetén támogatott. Free alkalmazás.

Elsősorban azoknak a számítógép tulajdonosoknak lehet hasznos az alábbi alkalmazás ( Easy USB Creator ), akiknek a számítógépe nem tartalmaz CD/DVD meghajtót, de mégis arra kényszerülnek, hogy egy Bootolható médiaeszközt állítsanak elő, vagy telepítés, esetleg vírusirtás céljából. Nagyon egyszerű a használata, kis méretű, ráadásul ingyenes.

Az Easy USB Creator letöltése után a használatának az érdekében csak annyit kell tenni, hogy az alkalmazást rendszergazdai jogosultsággal elindítsd, nem kell telepíteni, nem hagy maga után semmilyen fájlmaradványt. Több számítógépen is futtatható.

Az Easy USB Creator indítása után, csatlakoztass egy megfelelő méretű USB adathordozót, majd ezt követően a program kezelőfelületén tallózd be a számára azt.

A szoftver alapvetően Windows XP / 7 / 8 / 10 ISO telepítőkészletek esetén alkalmazható. A megfelelő ISO állomány betallózása után egyetlen parancs kiadásával létrehozza a Bootolható médiát.

A fejlesztői ígéretek szerint hamarosan Linux rendszereket is fog támogatni. Nem igényel semmilyen beállítást, nagyon egyszerű, áttekinthető minimalista felhasználói felülettel rendelkezik.

Ha ettől több lehetőségre vágysz, az Easy USB Creator helyett választhatod a LinuxLive USB Creator nevű programot, ami az adott telepítőkészlet közvetlen beszerzésében is támogatni tud. Belőle is beszerezhető telepítést nem igénylő változat. Egy másik szintén ígéretes alternatíva a Universal USB Installer ami szintén lehetővé teszi, hogy keresés nélkül tudj beszerezni megfelelő támogatott ISO állományt. Rendszerhelyreállító segédekhez, vírusirtókhoz, telepítőkhöz használható. Természetesen teljesen ingyenesen használható.

Az Easy USB Creator egy teljesen ingyenesen használható, telepítést nem igénylő Bootolható USB meghajtók létrehozására alkalmas szoftver, amit nagyon egyszerű használni. Windows 10 operációs rendszeren is teljes támogatottság mellett futtatható. Sajnos Magyar nyelvi támogatást nem kapott.

Easy USB Creator

Easy USB Creator Összefoglaló:

 • Bootolható USB eszközök létrehozásához
 • Nem kell telepíteni
 • Bootolható Windows telepítőkészletekhez
 • nagyon egyszerű használni
 • Nem igényel konfigurációt
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://neosmart.net/UsbCreator/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Easy USB Creator
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Rufus 3.172021-10-24 Rufus 3.17 (0)
  A Rufus nevű hordozható program segítségével bootolhatóvá teheted az USB meghajtódat. Diagnosztikai szoftverek futtatásához, […]
 • Ventoy 1.0.562021-10-23 Ventoy 1.0.56 (0)
  A Ventoy nevű szoftverrel Bootolható adathordozókat lehet létrehozni a cserélhető USB adathordozóinkból. A program által kezelt […]
 • Universal USB Installer 2.0.0.82021-10-18 Universal USB Installer 2.0.0.8 (0)
  Az Universal USB Installer segítségével bootolhatóvá teheted USB kulcsodat arról telepíthetsz Windows 8 -at vagy akár próbából […]
 • FlashBoot 3.3i2021-06-11 FlashBoot 3.3i (0)
  A FlashBoot egy kifejezetten hasznos Windows segédszoftver, amivel néhány lépésben tudsz létrehozni Bootolható USB meghajtókat az […]
 • FlashBoot Portable 3.3i2021-06-11 FlashBoot Portable 3.3i (0)
  A FlashBoot Portable nevű telepítés nélkül használható szoftverrel profi szinten tudsz létrehozni Bootolható adathordozókat Windows […]