Android Programok

Facebook Lite Mobil

A Facebook Lite egy kifejezetten mobilokra tervezett kliens, amivel sokkal kényelmesebben tudsz belépni a szóban forgó közösségi oldalra Androidos eszközökről. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége, hogy igen kis méretű, kevés erőforrást igényel, illetve a hagyományos böngészős módszerrel ellentétben jelentősen kisebb adatforgalmat generál. Ez az Android program Magyar nyelven is tud.

Bizony a Facebook használata is komoly adatforgalmat tud generálni, ez nagyobb méretű képek esetén is érzékelhető. Ha egy olyan alkalmazást keresel az Androidot futtató mobilodra, ami nem csak hogy kényelmesebbé teszi a közösségi életet, de egyben arra is odafigyel, hogy kevesebb adatforgalmat generáljon a futtatása során akkor próbáld ki az igen népszerű Facebook Lite nevű Android programot.

Az egyszerűség már a Facebook Lite letöltésekor érzékelhető, mivel igen kis mérettel rendelkezik, de ez természetesen egyáltalán nem megy a használhatóság rovására mivel funkcionálisan biztosítja az összes funkciót, mintha csak számítógépről böngésznénk.

Valós időben követheted nyomon az ismerőseid által megosztott tartalmakat, természetesen te is megoszthatsz, lájkolhatsz, Chatelhetsz ismerőseiddel.

A rendeltetésszerű működés érdekében rengeteg speciális beállításhoz hozzá tudsz férni, belépéshez használhatsz mobil számot, vagy hagyományos e-mail azonosítási módszert. A Facebook Lite statisztikát tud még biztosítani az általa generált adatforgalomról, így kordában tudod tartani a mobilinternet előfizetésedhez tartozó adatkorlátot.

A nagy testvérével ellentétben, (Facebook App) sokkal kisebb helyet foglal, kisebb erőforrás igénnyel rendelkezik ráadásul az adatforgalommal is spórol, ezt a kiadást azok számára javasoljuk, akik mobilja gyengébb specifikációkkal rendelkezik.

A Facebook Lite egy teljesen ingyenes, Magyar nyelven használható Facebook kliens program, ami más hasonló alkalmazással összehasonlítva jelentősen kisebb adatforgalmat generál, amellett hogy a mobil erőforrásaira is tekintettel van.

Facebook Lite

Facebook Lite Összefoglaló:

 • Facebook program Androidra
 • kis méret, minimális erőforrás igény
 • jelentősen kevesebb adatforgalmat generál
 • statisztikák a forgalmazott adatmennyiségről
 • egyszerű használat
 • Chat beszélgetésekhez
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://play.google.com/store

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Facebook Lite
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Driver Magician Lite 5.592024-07-16 Driver Magician Lite 5.59 (0)
  A Driver Magician Lite ideális eszköz arra hogy le tudjuk menteni a már használat alatt álló bevált illesztőprogramjainkat. […]
 • MediaInfo Lite 24.062024-06-28 MediaInfo Lite 24.06 (0)
  A MediaInfo Lite egy rendszer informáló szoftver multimédiás fájlok számára amivel több tartalom jellemző is megtudható. A Free […]
 • UltraFileSearch Lite Portable 6.8.12024-05-20 UltraFileSearch Lite Portable 6.8.1 (0)
  Az UltraFileSearch Lite Portable nevű fájlkezelő programmal rendkívül csekély erőforrás mellett tudsz a gépeden fájlokat keresni, […]
 • WIFI Manager Lite 2.9.1.2202023-09-16 WIFI Manager Lite 2.9.1.220 (0)
  A WIFI Manager Lite egy hatékony vezeték nélküli hálózatok kezeléshez használható szoftver. A Free alkalmazás felhasználói felülete […]
 • Winamp Lite 5.666.35162023-05-12 Winamp Lite 5.666.3516 (0)
  A Winamp Lite egy tömérdek nagyszerű funkcióval futtatható ingyenes zenelejátszó program amihez akár Pluginokat tudunk beszerezni. […]

Szólj hozzá