Facebook Lite Mobil

A Facebook Lite egy kifejezetten mobilokra tervezett kliens, amivel sokkal kényelmesebben tudsz belépni a szóban forgó közösségi oldalra Androidos eszközökről. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége, hogy igen kis méretű, kevés erőforrást igényel, illetve a hagyományos böngészős módszerrel ellentétben jelentősen kisebb adatforgalmat generál. Ez az Android program Magyar nyelven is tud.

Bizony a Facebook használata is komoly adatforgalmat tud generálni, ez nagyobb méretű képek esetén is érzékelhető. Ha egy olyan alkalmazást keresel az Androidot futtató mobilodra, ami nem csak hogy kényelmesebbé teszi a közösségi életet, de egyben arra is odafigyel, hogy kevesebb adatforgalmat generáljon a futtatása során akkor próbáld ki az igen népszerű Facebook Lite nevű Android programot.

Az egyszerűség már a Facebook Lite letöltésekor érzékelhető, mivel igen kis mérettel rendelkezik, de ez természetesen egyáltalán nem megy a használhatóság rovására mivel funkcionálisan biztosítja az összes funkciót, mintha csak számítógépről böngésznénk.

Valós időben követheted nyomon az ismerőseid által megosztott tartalmakat, természetesen te is megoszthatsz, lájkolhatsz, Chatelhetsz ismerőseiddel.

A rendeltetésszerű működés érdekében rengeteg speciális beállításhoz hozzá tudsz férni, belépéshez használhatsz mobil számot, vagy hagyományos e-mail azonosítási módszert. A Facebook Lite statisztikát tud még biztosítani az általa generált adatforgalomról, így kordában tudod tartani a mobilinternet előfizetésedhez tartozó adatkorlátot.

A nagy testvérével ellentétben, (Facebook App) sokkal kisebb helyet foglal, kisebb erőforrás igénnyel rendelkezik ráadásul az adatforgalommal is spórol, ezt a kiadást azok számára javasoljuk, akik mobilja gyengébb specifikációkkal rendelkezik.

A Facebook Lite egy teljesen ingyenes, Magyar nyelven használható Facebook kliens program, ami más hasonló alkalmazással összehasonlítva jelentősen kisebb adatforgalmat generál, amellett hogy a mobil erőforrásaira is tekintettel van.

Facebook Lite

Facebook Lite Összefoglaló:

 • Facebook program Androidra
 • kis méret, minimális erőforrás igény
 • jelentősen kevesebb adatforgalmat generál
 • statisztikák a forgalmazott adatmennyiségről
 • egyszerű használat
 • Chat beszélgetésekhez
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://play.google.com/store

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Facebook Lite
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Facebook App2016-03-14 Facebook App (0)
  A Facebook nevű mobilokra tervezett alkalmazással sokkal könnyebben tudsz közösségi életet élni, megosztani fotóidat, Chat […]
 • Messenger App2016-04-03 Messenger App (0)
  A Messenger mobilos változatával folyamatosan tudod tartani a kapcsolatot a barátaiddal üzenetet válthatsz velük ezt ráadásul […]
 • ReNamer Lite 6.72017-03-31 ReNamer Lite 6.7 (0)
  A ReNamer Lite egy speciális fájlátnevező alkalmazás, amivel akár csoportosan tudsz adott fájlokat, vagy mappák tartalmát […]
 • VueMinder Lite 2017.032017-08-10 VueMinder Lite 2017.03 (0)
  A VueMinder Lite egy szabadon kipróbálható Magyar nyelvű határidő, naptár program. Ezzel a Free alkalmazással átlátható […]
 • VueMinder Lite USB 2017.032017-08-10 VueMinder Lite USB 2017.03 (0)
  A VueMinder Lite USB a népszerű határidőnapló program telepítést nem igénylő változata. Magyar nyelvű kiadás. Az alábbi […]