Messenger App

A Messenger mobilos változatával folyamatosan tudod tartani a kapcsolatot a barátaiddal üzenetet válthatsz velük ezt ráadásul a hagyományos SMS-ekkel ellentétben teljesen ingyenesen teheted. Azon kívül hogy ezzel az Android programmal sokkal könnyebbé válik a Facebook kommunikáció, arra is lehetőséged van, hogy képeket, videókat készíts, majd azokat megoszd üzenet formájában. Magyar nyelvű.

Ha aktívan Facebookozol itt egy remek csevegőprogram a Messenger aminek köszönhetően a mobilodon is könnyedén tudod a kapcsolatot tartani a barátaiddal, rövid szöveges üzenetet küldhetsz nekik ezt akár csoportokba rendezve.

A Messenger letöltése és telepítése után kizárólag annyi tennivalód van, hogy bejelentkezel, vagy ha még eddig nem volt Facebook profilod akár létre is hozhatsz egyet. Ha megadod a mobilod számát a névjegyzékből is javaslatokat tud tenni. Természetesen a Messenger asztali számtógépekre is elérhető, hasonló előnyös tulajdonságokkal.

Szükség esetén videó telefonálni is tudsz, ehhez csupán egy aktív internet kapcsolatra van szükség, ez lehet 3G, vagy Wi-FI.

A Messenger beállításainál számos egyedi paramétert az igényeidhez tudsz igazítani, szükség esetén a megosztott képeket automatikusan a mobilra tudja menteni. Engedélyezhető a rezgés üzenetek érkezésekor, illetve megváltoztatható a Messenger App gyári csengőhangja is.

Hasonló mobilra tervezett App a Facebook Lite, illetve Facebook App amik szintén felhasználhatóak rövid szöveges üzenetek lebonyolítására.

A Messenger App egy Androidot futtató készülékekre tervezett csevegő program, ami igény esetén azt is támogatja, hogy videó telefonálások formájában vegyük fel a kapcsolatot a barátainkkal.

Messenger Android

Messenger Összefoglaló:

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Messenger
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Facebook App2016-03-14 Facebook App (0)
  A Facebook nevű mobilokra tervezett alkalmazással sokkal könnyebben tudsz közösségi életet élni, megosztani fotóidat, Chat […]
 • Facebook Lite Mobil2016-03-15 Facebook Lite Mobil (0)
  A Facebook Lite egy kifejezetten mobilokra tervezett kliens, amivel sokkal kényelmesebben tudsz belépni a szóban forgó […]
 • AnTuTu Benchmark 6.3.32017-04-03 AnTuTu Benchmark 6.3.3 (0)
  Az AnTuTu Benchmark egy igen népszerű Android program mobilra, táblagépekre, amivel teszteket hajthatsz végre a készülékeden. […]
 • Viber For Android 4.3.0.7122014-04-20 Viber For Android 4.3.0.712 (0)
  Chatelésre, videotelefonálásra használható ingyenes mobil alkalmazás a Viber For Android, segítségével korlátok nélkül […]
 • Language Translator 1.52017-02-07 Language Translator 1.5 (0)
  A Language Translator nevű Android program segítségével közel 90 nyelven tudsz fordítani szöveges tartalmakat. Az App Beszéd, […]