Messenger App

A Messenger mobilos változatával folyamatosan tudod tartani a kapcsolatot a barátaiddal üzenetet válthatsz velük ezt ráadásul a hagyományos SMS-ekkel ellentétben teljesen ingyenesen teheted. Azon kívül hogy ezzel az Android programmal sokkal könnyebbé válik a Facebook kommunikáció, arra is lehetőséged van, hogy képeket, videókat készíts, majd azokat megoszd üzenet formájában. Magyar nyelvű.

Ha aktívan Facebookozol itt egy remek csevegőprogram a Messenger aminek köszönhetően a mobilodon is könnyedén tudod a kapcsolatot tartani a barátaiddal, rövid szöveges üzenetet küldhetsz nekik ezt akár csoportokba rendezve.

A Messenger letöltése és telepítése után kizárólag annyi tennivalód van, hogy bejelentkezel, vagy ha még eddig nem volt Facebook profilod akár létre is hozhatsz egyet. Ha megadod a mobilod számát a névjegyzékből is javaslatokat tud tenni. Természetesen a Messenger asztali számtógépekre is elérhető, hasonló előnyös tulajdonságokkal.

Szükség esetén videó telefonálni is tudsz, ehhez csupán egy aktív internet kapcsolatra van szükség, ez lehet 3G, vagy Wi-FI.

A Messenger beállításainál számos egyedi paramétert az igényeidhez tudsz igazítani, szükség esetén a megosztott képeket automatikusan a mobilra tudja menteni. Engedélyezhető a rezgés üzenetek érkezésekor, illetve megváltoztatható a Messenger App gyári csengőhangja is.

Hasonló mobilra tervezett App a Facebook Lite, illetve Facebook App amik szintén felhasználhatóak rövid szöveges üzenetek lebonyolítására.

A Messenger App egy Androidot futtató készülékekre tervezett csevegő program, ami igény esetén azt is támogatja, hogy videó telefonálások formájában vegyük fel a kapcsolatot a barátainkkal.

Messenger Android

Messenger Összefoglaló:

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Messenger
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Facebook Lite Mobil2016-03-15 Facebook Lite Mobil (0)
  A Facebook Lite egy kifejezetten mobilokra tervezett kliens, amivel sokkal kényelmesebben tudsz belépni a szóban forgó közösségi […]
 • Facebook App2016-03-14 Facebook App (0)
  A Facebook nevű mobilokra tervezett alkalmazással sokkal könnyebben tudsz közösségi életet élni, megosztani fotóidat, Chat […]
 • ShowKeyPlus 1.1.16.02021-06-13 ShowKeyPlus 1.1.16.0 (0)
  A ShowKeyPlus egy telepítés nélkül használható rendszer informáló program. A Free alkalmazással megtudható az operációs rendszer […]
 • PDF Combiner 2.12021-06-13 PDF Combiner 2.1 (0)
  A PDF Combiner irodai szoftverrel PDF fájlokat lehet szerkeszteni, egyszerű kezelhetőséggel használható. A Free alkalmazással a […]
 • Ant Commander 3.22021-06-13 Ant Commander 3.2 (0)
  Az Ant Commander egy korszerű paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő ami fájlok online mozgatását is támogatja FTP […]