Eusing Launcher 3.2

Az Eusing Launcher nevű alkalmazás egy rengeteg testre szabási lehetőséget biztosító ikon rendező, rendszerező program. Az alábbi Free alkalmazás billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető, nagyon egyszerű a használata. Saját ikonokat is alkalmazhatsz az esetében.

Ha rengeteg alkalmazást futtatsz a számítógépeden, ebből adódóan rengeteg ikon található az asztalon, egyre nehezebben navigálsz azok között, akkor itt egy igen hasznos alkalmazás, ami segít azokat rendszerezni, az alkalmazás nem más mint az Eusing Launcher. A program sokkal könnyebbé teszi az asztalon való navigálást.

Az Eusing Launcher letöltése után néhány kattintást igényel csak a telepítése, aminek a végrehajtásával azonnal neki is láthatsz a konfigurálásának.

A szoftver néhány fontosabb funkciójához billentyűkombinációs parancsokkal is hozzá lehet férni, így könnyebben érhetőek el az általa biztosított szolgáltatások. Vele komolyabb erőfeszítés nélkül férhetsz hozzá, indíthatod el a telepített szoftvereidet, vagy kezdeményezheted a Windows beépített szolgáltatásainak elérését.

Az Eusing Launcher közvetlenül a tálcáról érhető el, amire kattintva a korábban hozzáadott ikonokat kör alakban rendezve támogatja, hogy el tudd érni.

A beállításait el tudod menteni, így ha később szükséges minimális energiaráfordítással tudod újrakonfigurálni. Közvetlenül ezen a területen adható meg hogy hány ikont jelenítsen meg, az azok mérete, illetve az elhelyezkedés is megadható a számára.

A kör alakban elrendezett ikonokkal elérheted a böngészőidet, bármely kedvenc alkalmazásodat, vagy a Windows beépített fájlkezelőjét. Értelemszerűen új ikonokat is megadhatsz a számára.

A kínálatunkat tekintve természetesen nem az egyetlen alkalmazás amivel rendszerezni lehet az ikonokat, hasonló előnyös tulajdonságokkal bír a Fences, a DesktopOK, illetve a RocketDock. Ha a címben szereplő alkalmazás nem nyerné el a tetszésedet, a korábban említett alternatívákat is kipróbálhatod.

Az Eusing Launcher egy ingyenes, könnyen kezelhető ikon rendszerező alkalmazás. Biztosítja azokat a legfontosabb beállításokat, aminek köszönhetően minimális energiaráfordítás mellett lehet testre szabni. Sajnos Magyar nyelven nem használható.

Eusing Launcher

Eusing Launcher Összefoglaló:

 • Ikon rendszerező alkalmazás
 • kis méret
 • Korábban készített ikonokat is megadhatsz a számára
 • az ikonokat kör alakban rendszerezve biztosítja
 • billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • menthető beállítások
 • kis méret
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.eusing.com/launcher/eusing_launcher.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Eusing Launcher
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MaxLauncher 1.14.0.02017-11-03 MaxLauncher 1.14.0.0 (0)
  A MaxLauncher egy speciális Windows konfiguráló eszköz, fájlkezelő program, amivel lehetőséged van arra hogy adott alkalmazásokat, […]
 • Winstep Nexus Dock 12.22013-07-07 Winstep Nexus Dock 12.2 (0)
  Az alkalmazás egyedi megjelenést kölcsönöz asztali környezetednek, sokkal könnyebben tudod az ott található alkalmazásaidat rendezni […]
 • C Launcher Android 3.8.72016-07-23 C Launcher Android 3.8.7 (0)
  A C Launcher egy egyedi megjelenést kölcsönző Android program, ami abban is a segítségedre tud lenni, hogy könnyebben tudj navigálni […]
 • DesktopOK 6.0.62019-02-28 DesktopOK 6.0.6 (0)
  A DesktopOK egy ikon rendező program amivel könnyedén tudod rendszerezni az asztalon elhelyezett elemeket. Azok elhelyezkedésének […]
 • X-Mouse Button Control 2.18.42019-03-02 X-Mouse Button Control 2.18.4 (0)
  Az X-Mouse Button Control nevű szoftverrel korszerűen válik lehetővé, hogy a Windows helyi menü szolgáltatását szerkeszthesd. A […]