ESET Mobile Security

Az ESET Mobile Security egy Android operációs rendszert futtató mobilokra táblagépekre kifejlesztett víruskereső és eltávolító alkalmazás. Számos különleges funkciót biztosít, proaktív lopás védelem, ütemezhető ellenőrzés, hívásszűrés funkció, adathalászat elleni védelem. A program Magyar nyelven használható.

Egy igen népszerű, magas felismerési aránnyal bíró víruskereső és eltávolító alkalmazás az ESET Mobile Security, amit teljes értékűen lehet futtatni Androidot futtató mobilokon, illetve táblagépeken.

Az ESET Mobile Security letöltése után a telepítés befejeztével automatikusan frissíti az adatbázisát, majd elindítja az első keresését, az esetlegesen talált kártevőket automatikusan a karanténba mozgatja.

A fontosabb funkcióira kitérve támogatja, hogy automatikus kereséseket kezdeményezzünk akár időzítve, természetesen ezt bármikor manuálisan is kezdeményezni tudod. Szükség esetén automatikusan ellenőrizni tudja a korábban letöltött alkalmazásokat.

Mint a nagyobb Android rendszerre tervezett víruskeresők, biztosít hívásszűrő, lopásvédelem funkciót, amivel hatékonyan detektálhatóak az esetlegesen elveszett készülékek.

Az ESET Mobile Security kezelőfelülete nagyon egyszerűen navigálható, minimális beállítást igényel, emellett Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik. További lehetőségek, USSD védelem, fejlett termék támogatás, magas vírusfelismerési arány.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod az AVAST Mobile Security & Antivirus Free, vagy a CM Security For Android nevű Android programot. Az utóbbi böngésző védelmet is tartalmaz.

Az ESET Mobile Security egy Androidos eszközökre tervezett fejlett víruskereső és eltávolító alkalmazás, ami tartalmaz lopásvédelmi funkciót, hívásszűrőt, adathalászat elleni védelmet. Kis méretű, Magyar nyelven is futtatható. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

ESET Mobile Security Android

ESET Mobile Security Összefoglaló:

 • Android vírusirtó alkalmazás
 • időzíthető keresések
 • egyszerű, áttekinthető kezelőfelület
 • lopás védelmi funkció
 • hívásszűrő
 • adathalászat elleni védelem
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.eset.hu/otthoni/mobil


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ESET Mobile Security
Platform
Android
Teljes ár
2900 HUF Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ESET Smart Security Premium 11.2.49.02018-08-31 ESET Smart Security Premium 11.2.49.0 (0)
  Az ESET Smart Security Premium egy komplex megoldásokkal büszkélkedő víruskereső, eltávolító szoftver ami tűzfal, Anti hacker […]
 • AVAST Mobile Security & Antivirus Free2015-08-27 AVAST Mobile Security & Antivirus Free (0)
  Az AVAST Mobile Security & Antivirus nevű Android program segítségével sokkal biztonságosabbá teheted készülékedet. Rengeteg hasznos, […]
 • AMC Security- Antivirus, Clean 4.6.2 Android program2015-05-13 AMC Security- Antivirus, Clean 4.6.2 Android program (0)
  Az AMC Security- Antivirus, Clean egy vírusvédelmi és karbantartási lehetőségekkel biztosított fejlett applikáció mobilra. […]
 • CM Security For Android2015-02-22 CM Security For Android (2)
  A CM Security For Android egy fejlett víruskereső és eltávolító program mobilra. Ez a Free alkalmazás minden olyan eszközt biztosít […]
 • Norton Internet Security 2014 21.1.0.182014-06-16 Norton Internet Security 2014 21.1.0.18 (0)
  A Norton Internet Security egy beépített intelligenciával biztosított antivírus szoftver ami adathalászat elleni védelmet, szülői […]