AVAST Mobile Security & Antivirus Free Letöltés - Android programok - SzoftHub.hu

AVAST Mobile Security & Antivirus Free

AVAST Mobile Security & Antivirus

Az AVAST Mobile Security & Antivirus nevű Android program segítségével sokkal biztonságosabbá teheted készülékedet. Rengeteg hasznos, speciális funkcióval el van látva. Hívásblokkolás, SMS szűrés, tűzfal, alkalmazáskezelő/blokkoló, biztonsági tanácsadó, hálózat figyelő… Free alkalmazásként áll rendelkezésre.

Mivel az Android operációs rendszert futtató készülékek is komoly veszélynek vannak kitéve, azokon is érdemes valamilyen megbízható programot futtatni a megfelelő biztonság eléréséhez. Az AVAST Mobile Security & Antivirus rengeteg speciális opciót biztosít ennek megvalósításához.

Képes felismerni és eltávolítani a ma legveszélyesebbnek tekinthető vírusokat, akár időzített keresések is lefuttathatóak így egyszeri konfigurálás után teljesen önállóan látja el a rá bízott feladatokat.

Jellemzője, funkciók:

Van néhány jellemzője az AVAST Mobile Security & Antivirus-nak amiben mindenképp kiemelkedik a hasonló jellegű Android programok listájáról, mégpedig az hogy tűzfalat is tartalmaz, amivel kézzel hozhatóak létre egyedi házirend szabályok. Hálózatfigyelőjével mérhető a ki illetve bejövő adatforgalom mennyisége, biztonsági tanácsadója abban tud segíteni, hogy lehet még biztonságosabban használni a mobilt, az egyes telepített alkalmazásokról adatvédelmi jelentést is szolgáltat.

Az AVAST Mobile Security & Antivirus segítségével korlátozhatóak a programokhoz, beállításokhoz való hozzáférés, ezt külön Pin kóddal lehet lezárni.

Funkcionálisan merőben többet nyújt a CM Security For Android megoldásánál. Ha a Windows-ra készített változat elnyerte a tetszésedet, akkor itt a mobil kiadás.

Az AVAST Mobile Security & Antivirus egy tűzfalat, hívásblokkolót, alkalmazás zárolót, biztonsági tanácsadót, hálózat figyelőt is tartalmazó Android vírusirtó program. Ingyenes futtatás esetén néhány funkciója nem érhető el.

AVAST Mobile Security & Antivirus

AVAST Mobile Security & Antivirus összefoglaló:

  • Android vírusirtó program
  • tűzfal
  • hálózat figyelő
  • hívásblokkoló
  • alkalmazás zároló
  • biztonsági tanácsadó
  • Magyar nyelv
  • teljes verziós változat ( Freeware ) -alkalmazáson belüli vásárlás lehetősége
  • Hivatalos oldal: https://www.avast.com/hu-hu/free-mobile-security

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AVAST Mobile Security & Antivirus
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.