CM Security For Android

A CM Security For Android egy fejlett víruskereső és eltávolító program mobilra. Ez a Free alkalmazás minden olyan eszközt biztosít ami a maximális biztonság elérését hivatott megvalósítani. Az extra funkciók részeként tartalmaz hívásblokkoló, lopásgátló, alkalmazás zároló, illetve alapvető karbantartó funkciót, amivel némileg gyorsítható az eszköz. Magyar nyelvi támogatással.

Mivel egyre több dologra fel lehet használni mobiljainkat akár vásárlásra, banki tranzakciók lebonyolítására, ezért kiemelt hangsúlyt kell fektetni az adott eszköz biztonságára is. Természetesen a feladat végrehajtására jobbnál jobb alkalmazások érhetőek el amelyek között kereskedelmi megoldások is felfedezhetőek. Ha ingyenesen szeretnéd megvédeni a mobilodat az adatlopásoktól, vírusoktól, itt egy több díjat is bezsebelő víruskereső program a CM Security For Android.

Maga a szoftver a funkcióját tekintve több mint egy védelmi applikáció, hisz számos egyéb hasznos tools is helyet kapott benne.

A CM Security For Android felhasználói felülete igen barátságos, könnyen navigálható, ha ez nem volna elég Magyar nyelvi támogatással segíti az elsőként kipróbálóit.

A kártékony szoftverek felkutatása egy kattintással kezdeményezhető, ezen a területen amiben mindenképp kiemelkedik a nagyobb vetélytársaktól, hogy akár 5 másodpercen belül eredményekkel tud szolgálni. A kártevők detektálása nem csak helyileg történik, hanem felhő alapon is, így kisebb erőforrást, pontosabb találati eredményt produkál.

A CM Security For Android képes ütemezett feladatok végrehajtására, új program telepítésekor azt automatikusan ellenőrzi, és jelentést szolgáltat arról hogy megbízható e. Maximális védelmet szolgáltat böngészéskor, megóv a kártékony kódokat futtatni kísérlő oldalaktól, adathalász tevékenységektől.

Az egyéb szolgáltatások részeként, alapvető karbantartási feladatokat is végrehajthatsz, törölheted az alkalmazások, böngészők által visszahagyott fölösleges fájlmaradványokat. Jelentős helyet szabadíthatsz fel. Tudja még pucolni a RAM-ot is.

Ami még mindenképp hasznosnak tekinthetőek a CM Security For Android esetében, hogy telefonkereső szolgáltatás formájában teszi könnyebbé az elveszett ellopott készülékek visszaszerzését, meg tudja jeleníteni a mobilt térképen, vagy akár meg is csörgetheted azt. A hivatalos oldalon bejelentkezve teheted meg.

Az alkalmazás zárolójával egyedileg védheted le azokat az appokat amik esetenként privát tartalommal bírnak. Természetesen ez fotók, videók, szöveges üzeneteknél is működik. A CM Security For Android hívásblokkolója is igen hasznos lehet. Könnyen beállítható. A széleskörűbb szoláltatás biztosításához javasolt, hogy futtasd mellette a fejlesztő másik szintén ingyenes termékét a Clean Master For Android-ot.

Összességében nézve a CM Security For Android egy komplett vírusvédelmi szoftver, ami helyi, illetve felhőalapon futó motorral száll szembe a vírusokkal. Beépített tisztítójával gyorsabbá tehető a készülék.

CM Security For Android

CM Security For Android összefoglaló:

 • Víruskereső és eltávolító program
 • helyi, illetve „felhőalapon” futó keresés ( időzíthető )
 • hívásblokkoló
 • lopásgátló funkció
 • karbantartás
 • böngésző védelem
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://findphone.cmcm.com/
CM Security For Android-QR code

Olvasd le az alábbi QR kódot mobiloddal a telepítéshez

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CM Security For Android
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AVAST Mobile Security & Antivirus Free2015-08-27 AVAST Mobile Security & Antivirus Free (0)
  Az AVAST Mobile Security & Antivirus nevű Android program segítségével sokkal biztonságosabbá teheted készülékedet. Rengeteg hasznos, […]
 • AMC Security- Antivirus, Clean 4.6.2 Android program2015-05-13 AMC Security- Antivirus, Clean 4.6.2 Android program (0)
  Az AMC Security- Antivirus, Clean egy vírusvédelmi és karbantartási lehetőségekkel biztosított fejlett applikáció mobilra. […]
 • ESET Mobile Security2017-01-16 ESET Mobile Security (0)
  Az ESET Mobile Security egy Android operációs rendszert futtató mobilokra táblagépekre kifejlesztett víruskereső és eltávolító […]
 • Battery Doctor (Battery Saver) Mobil App2016-03-12 Battery Doctor (Battery Saver) Mobil App (0)
  A Battery Doctor (Battery Saver) segítségével elérheted, hogy a mobilod akkumulátora sokkal tovább bírja így kevesebb töltésre lesz […]
 • Clean Master For Android2015-11-06 Clean Master For Android (0)
  A Clean Master For Android egy mobilra optimalizált karbantartó és rendszer optimalizáló alkalmazás, amivel gyorsabbá és […]